Υλικά
Για τη σάλτσα:
- 1 γιαούρτι
- Χυμό από ένα λεμόνι
- 1 κ. γλ. γλυκό τσίλι
- 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1 κ. γλ. αποξηραμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Κόψτε τις πατάτες στη μέση και περιχύστε με το ελαιόλαδο.
- Ρίξτε πάνω στις πατάτες την παρμεζάνα, την τριμμένη φρυγανιά και δύο πρέζες ανθό αλατιού.
- Ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε τις σε ένα ταψί.
- Ψήστε για περίπου 25 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Βουτήξτε στη σάλτσα και απολαύστε.
Δημοσίευση σχολίου
Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pieriaolympos.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.