PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εντοπισμός πτώματος στην Κουρούτα: Αναζητούν την ταυτότητα του θύματος


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του εντοπισμού του πτώματος που βρέθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία της Κουρούτας αφού οι αρχές που την χειρίζονται αναζητούν την ταυτότητα του άτυχου άντρα.


Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο άτυχος άντρας -που εκτιμάται πως είναι γύρω στα 65 με 70 έτη- εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, χωρίς τις αισθήσεις του από δύο γυναίκες που είχαν βγει για περπάτημα στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού από το Λιμεναρχείο της Κυλλήνης -που διερευνά και την υπόθεση- να φθάνουν επί τόπου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως ο άντρας έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι κάτι που μάρτυρα είτε πως δέχθηκε κάποια επίθεση είτε πως κάπου χτύπησε κατά τη διάρκεια της πτώσης του, με το δεύτερο να είναι και το επικρατέστερο σενάριο, αφού οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Το άψυχο σώμα του πάντως βρέθηκε στην παραλία, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, ενώ ο χρόνος που επήλθε ο θάνατος του, τοποθετείται από προχθές το απόγευμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας που αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή όπου και θα δώσει και περισσότερο φως στην υπόθεση ως προς τα ακριβή αιτία του θανάτου του ηλικιωμένου.

Πάντως, μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές κανείς συγγενείς του δεν είχε εμφανιστεί ούτε είχε απευθυνθεί στις αρχές για να δηλώσει κάποια εξαφάνιση που ενδεχομένως να οδηγούσε και στην ταυτότητα του άντρα.

patrisnews.com

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget