Υλικά
- 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κύβους
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1/3 φλ. τσαγιού σκόνη κάρυ
- 1/4 κ. γλ. σκόνη τσίλι προαιρετικά
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 6 κ. γλ. πελτέ ντομάτας
- 400 γρ. σάλτσα ντομάτας
- 3/4 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού
- 1 κ. γλ. αλάτι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα
- Ανακατέψτε καλά για να συνδυαστούν.
- Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1,5- 2 ώρες.
- Σερβίρετε με ρύζι.
Δημοσίευση σχολίου
Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pieriaolympos.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.