Μια από τις πεντανόστιμες συνταγές του Πάσχα είναι και αυτή με το αρνάκι στην λαδόκολλα!
ΥΛΙΚΑ
- 2 κιλά αρνί
- 10 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλατοπιπερώνουμε το αρνί και κόβουμε τις σκελίδες στην μέση.
- Ανοίγουμε τρύπες στο κρέας με ένα κοφτερό μαχαίρι και τοποθετούμε μέσα από ένα σκόρδο.
- Τυλίγουμε με τριπλή λαδόκολλα και τοποθετούμε σε ταψάκι.
- Ψήνουμε το αρνί στους 200 βαθμούς στον αέρα ή 220 στον απλό φούρνο ,για 3 ώρες.
- Δεν τρυπάμε τις λαδόκολλες μέχρι να ψηθεί το αρνί γιατί θα φύγουν οι χυμοί του και θα ξεραθεί.
- Σερβίρουμε το αρνί με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και μαρουλοσαλάτα.
Δημοσίευση σχολίου
Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pieriaolympos.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.