PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νέα εξέλιξη με επίδομα θέρμανσης για ρεύμα - Δείτε ΕΔΩ την έκπτωση στον λογαριασμό


Με τους λογαριασμούς ρεύματος ανά χείρας ανέμεναν οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης για ρεύμα να δουν πόση έκπτωση είχαν τελικά, και αν άξιζε η επιλογή να μη διαλέξουν -όσοι είχαν την επιλογή- την επιδότηση για πετρέλαιο θέρμανσης ή φυσικό αέριο. Αυτό όμως δεν θα το μάθουν ακόμα, καθώς, όπως διαπίστωσαν όσοι έχουν λάβει λογαριασμό για το προηγούμενο τρίμηνο.

Η έκπτωση κάλυπτε τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο-Μάρτιο και ο σχεδιασμός ήταν ότι θα πρέπει να αρχίσει να πληρώνεται στους έναντι και στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς από 1η Απριλίου. Τι συμβαίνει όμως και τελικά δεν έχουν λάβει την επιδότηση οι καταναλωτές;

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις έληγαν στις αρχές Φεβρουαρίου και στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ αποσαφηνιζόταν ότι όσοι κάνουν αίτηση για έκπτωση στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας, δεν χρειάζεται να ανεβάσουν παραστατικά -δηλαδή τους λογαριασμούς- όπως συμβαίνει με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, αλλά και τα υπόλοιπα καύσιμα, που πρέπει οι δικαιούχοι να ανεβάσουν τις αποδείξεις αγοράς.

Οι πάροχοι ρεύματος είναι υποχρεωμένοι να αποστείλουν τα στοιχεία για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτόματα, κάτι στο οποίο φαίνεται να έχει υπάρξει καθυστέρηση.

Έτσι, το μόνο που έχουν να κάνουν οι δικαιούχοι του επιδόματος ρεύματος, είναι να... περιμένουν τον επόμενο λογαριασμό.

Πού θα δείτε πόση έκπτωση έχετε στο ρεύμα

Υπολογίζεται ότι περίπου 1,2 εκατ. νοικοκυριά δικαιούνται επίδομα θέρμανσης για το ρεύμα. Η έκτακτη οικονομική ενίσχυση κυμαίνεται από 45 έως 480 ευρώ.

Μπαίνοντας όμως στην πλατφόρμα του myΘέρμανση (ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ) με τους κωδικούς Taxisnet, μπορείτε να δείτε και την αίτηση που έχετε αλλά «βγαίνει» στην οθόνη και το εύρος της έκπτωσης που δικαιούστε ανάλογα με την κατανάλωση ρεύματος.

Το τελικό ποσό θα φανεί στον επόμενο λογαριασμό ρεύματος.

Σε κάθε περίπτωση, θα είναι καλό να επικοινωνείτε με τον πάροχό σας για συγκεκριμένες λεπτομέρειες και ημερομηνίες.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget