Υλικά
- 2 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα
- 1 κ. γλ. καρύκευμα πουλερικών
- 1/2 κ. γλ. λευκό πιπέρι
- 1/2 κ. γλ. κάρυ σε σκόνη
- 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο φρέσκο μπρόκολο
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
- 1/2 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Ανοίξτε το στήθος κοτόπουλο, πλάθωντάς το μέχρι να αποκτήσει ένα πάχος περίπου 0,15 εκ.
- Συνδυάστε το καρύκευμα πουλερικών, το πιπέρι, τη σκόνη κάρυ, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι και πασπαλίστε το κοτόπουλο.
- Ανακατέψτε σε ένα μπολ το μπρόκολο και το τυρί και τοποθετήστε το μισό στο κέντρο κάθε στήθους κοτόπουλου.
- Διπλώστε σε ρολάκι και στερεώστε με οδοντογλυφίδες.
- Τοποθετήστε τα με τη ραφή προς τα κάτω σε ένα τετράγωνο ταψί και προσθέστε το ζωμό. Καλύψτε το ταψί χαλαρά με αλουμινόχαρτο και ψήστε για 30 λεπτά.
- Αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο και περιχύστε το κοτόπουλο με τους χυμούς του ταψιού. Ψήστε, χωρίς κάλυμμα, μέχρι το κοτόπουλο να μην είναι πλέον ροζ, περίπου για 10 λεπτά ακόμα.
Δημοσίευση σχολίου
Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pieriaolympos.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.