PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σήραγγα Κατερίνης: Ολικός αποκλεισμός από Δευτέρα 8 Απριλίου

 


Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την περιφερειακή οδό Κατερίνης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν  για διάστημα πέντε  εβδομάδων  ή νωρίτερα σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών.

Συγκεκριμένα, από 08:00 ώρα της Δευτέρας 8 Απριλίου 2024 έως τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον Νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434ο χιλιόμετρο) έως τον Βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (438ο χιλιόμετρο) του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις (προς Αθήνα και προς Θεσσαλονίκη).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την περιφερειακή οδό Κατερίνης.

Η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Έγινε  η  τοποθέτηση διαγράμμισης και κατακόρυφης σήμανσης, αποκλεισμός λωρίδων κλπ., επί των κάθετων οδών των Α/Κ Νότιος Κατερίνης και Α/Κ Βόρειος Κατερίνης και περιλαμβάνουν τον περιορισμό λωρίδων, καθώς και το αποκλεισμό των κινήσεων στους ισόπεδους κόμβους διασταυρώσεις των κάθετων οδών με το παράπλευρο δίκτυο και τους κλάδους των προαναφερόμενων κόμβων όπως προβλέπεται στην εγκεκριμένη μελέτη, χωρίς όμως να αποκλειστούν από την κυκλοφορία οι κλάδοι εισόδου και εξόδου προς και από τον αυτοκινητόδρομο.

Με τον αποκλεισμό των κινήσεων στις προαναφερόμενες διασταυρώσεις θα απενεργοποιηθεί η λειτουργία φωτεινής σηματοδότησης όπου υφίσταται στις διασταυρώσεις αυτές και θα παραμείνει σε μόνιμη κίτρινη αναλάμπουσα ένδειξη.

Το δελτίο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 08.04.2024 από τις 02:00 έως και την έναρξη της 1ης φάσης (Ολικός αποκλεισμός Σήραγγας Τ4)

Ολικός αποκλεισμός Σήραγγας Τ4

Εφόσον έχουν ολοκληρωθεί οι ανωτέρω τελικές προπαρασκευαστικές εργασίες, θα εφαρμοσθεί πλήρως η εγκεκριμένη Μελέτη για τον ολικό αποκλεισμό της Σήραγγας, με αποκλεισμό των κλάδων εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο στους Α/Κ Νότιο Κατερίνης (προς Θεσσαλονίκη) και Α/Κ Βόρειο Κατερίνης (προς Αθήνα) και στη συνέχεια με τον αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις και την εκτροπή όλης της κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Οδό Κατερίνης.

Οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν για διάστημα πέντε (5) εβδομάδων και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 08.04.2024 στις 08:00 έως και τη Δευτέρα 13.05.2024 ή νωρίτερα σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών.

Επισημαίνεται ότι, σας ενημερώνουμε πως μετά την ολοκλήρωση του ολικού αποκλεισμού κυκλοφορίας στη Σήραγγα Τ4, προβλέπεται να αποδοθεί και να παραμείνει στην κυκλοφορία καθ΄ όλη τη διάρκεια, ο κλάδος εισόδου του Η-Α/Κ Ανατολικού Κατερίνης στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, ώστε να εξυπηρετεί τους πολίτες της Κατερίνης οι οποίοι θα επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και με στόχο  την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας κατά μήκος της Περιφερειακής Οδού Κατερίνης, καθώς και της ΠΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση προς τον Α/Κ Βόρειο Κατερίνης.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget