PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Δήμος Κατερίνης στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024 – Στις 15 & 16 Μαΐου «η καρδιά της διοργάνωσης θα χτυπά στην πόλη μας»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

20 ομάδες από όλο τον κόσμο, 120 επαγγελματίες αθλητές, 5 αγωνιστικές ημέρες, 4 φανέλες, 764,63 συνολικά χιλιόμετρα, 9.744 υψομετρικά, 15 ενδιάμεσα σπριντ ευθείας, 10 σπριντ ανάβασης, 4 περιφέρειες, 22 πόλεις και ανάμεσά τους η Κατερίνη! Αυτοί οι εντυπωσιακοί αριθμοί συνιστούν την ταυτότητα του «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024». Σε λιγότερο από 40 ημέρες θα πραγματοποιηθεί η έναρξή του στις 15 Μαΐου στην παραλία της Θεσσαλονίκης και θα τερματίσει στις 19 Μαΐου στην Αθήνα. Η καρδιά της διοργάνωσης στον Δήμο Κατερίνης, θα «χτυπήσει» στις 15 & 16 Μαΐου.

Πρόσκληση Εθελοντών

Ο Δήμος Κατερίνης και η διοργάνωση σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα των εθελοντών και να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο το άθλημα της ποδηλασίας, αλλά και το ίδιο το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, άσκησης και ψυχαγωγίας. Ο Αθλητής με την δύναμη της ψυχής του και ο Εθελοντής με φιλότιμο είναι η Ελλάδα μας!

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού της διοργάνωσης απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών και η συμμετοχή τους είναι σημαντική για την εύρυθμη διεξαγωγή της διοργάνωσης, την ασφάλεια των αθλητών, την εξυπηρέτηση των θεατών, καθώς και την καλύτερη δυνατή προβολή της χώρας μας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές αυστηρά έως την Δευτέρα 6 Μαΐου 2024, και ώρα 00:00, στους συνδέσμους που παρατίθενται:  

Η Οργανωτική Επιτροπή Cycling Greece, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες εθελοντές: • Ρουχισμό • Διαπίστευση • Ελαφρύ γεύμα • Ασφάλιση (κατά τη διάρκεια της εθελοντικής υπηρεσίας στη Διοργάνωση) • Πιστοποιητικό Εθελοντικής Προσφοράς • Συμμετοχή σε ειδική εκδήλωση αναγνώρισης της Εθελοντικής Προσφοράς.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget