PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΥΙΟΘΕΤΩ! ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ!» - 1η γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στον Δήμο Κατερίνης - Κυριακή 07/04 στις 11:00 π.μ. στον Καπνικό Σταθμό (Φλέμινγκ 8)


 Σε συνεργασία με την Εθελοντική ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ»

Υπέροχα τετράποδα πλάσματα που αναζητούν την δική τους οικογένεια, νεαρά και ενήλικα σκυλάκια και γατάκια μας περιμένουν, με την προσδοκία ανάμεσά μας να βρεθεί αυτός, που με μια σοβαρή & υπεύθυνη πράξη πολιτισμού & αγάπης θα αλλάξει τη ζωή τους. Ο λόγος για  την 1η γιορτή Υιοθεσίας, που τιτλοφορείται «ΥΙΟΘΕΤΩ! ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ!» και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων ζώων, διοργανώνει ο Δήμος Κατερίνης, την Κυριακή 7 Απριλίου, στις 11:00 π.μ. στον Καπνικό Σταθμό (Φλέμινγκ 8).

Όπως υπογραμμίζει ο  αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Θωμάς Αναστασιάδης: «Η γιορτή υιοθεσίας είναι μια ακόμη προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου μας Ι. Ντούμου, την οποία υλοποιούμε και καθιερώνουμε στον Δήμο μας. Σε συνέχεια της πρόσφατης υπογραφής του συμφώνου συνεργασίας με την Εθελοντική ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ», προχωρούμε σε αυτή την πρώτη κοινή μας δράση. Στόχος μας είναι να ενημερωθούν οι Δημότες για τα ζώα που αναζητούν σπίτι».

Παράλληλα, όπως σημειώνει ο κος Αναστασιάδης: «Η γιορτή σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη δημιουργίας τράπεζας ζωοτροφών και φαρμάκων, καθώς οι Δημότες που θα επισκεφθούν τον Καπνικό Σταθμό, θα μπορούν (αντί εισόδου), να δίνουν κονσέρβα ή κροκέτες για σκύλο ή γάτα, αντιπαρασιτικά χάπια ή αμπούλες αποπαρασίτωσης».

Στη γιορτή συμμετέχει εθελοντικά η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα της Μαριάννας Γιαννακίδου,  με μια παράσταση βασισμένη στο βιβλίο του Μάκη Τσίτα «ο αδέσποτος Κώστας». Η Εθελοντική Ομάδα θα προσφέρει δωρεάν πιροσκί και ποπ κορν στα παιδιά. Στο χώρο θα βρίσκονται τα φιλοζωικά σωματεία και οι εθελοντές του Δήμου Κατερίνης, που θα συστήσουν στο κοινό τα αδέσποτα ζωάκια του Δήμου μας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει εθελοντικά η δημοσιογράφος, Εύη Μιχωλού.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget