PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο» – Εκτοξεύτηκε το #Τέμπη_Δικαίωση μέσα σε δύο ώρες


Οι χρήστες του Χ μετέτρεψαν την αφίσα του Στέφανου Κασσελάκη σε «κίνημα» κατά της συγκάλυψης, με hashtag #Τέμπη_Δικαίωση, οργανώθηκαν και μέσα σε δύο ώρες ήταν πρώτο με πάνω από 40.000 posts

Στην πρώτη θέση των hashtag στο X (πρώην Twitter) βρίσκονται για μια ακόμα φορά τα Τέμπη, με τους πολίτες να ζητούν Δικαιοσύνη και απόδοση ευθυνών, κατηγορώντας ευθέως την κυβέρνηση για συγκάλυψη, και προσωπικά τον πρωθυπουργό με την χαρακτηριστική αφίσα που συνοδεύει το διαδικτυακό «κίνημα» να εικονίζει ένα πρόσωπο με το μισό κεφάλι να ανήκει στον Κώστα Αχ.Καραμανλή και τον άλλο μισό στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το #Τέμπη_Δικαίωση, μέσα σε δύο ώρες εκτοξεύτηκε και έγινε πρώτο, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι το βράδυ πάνω από 40.000 posts. Το σήμα για ταυτόχρονες αναρτήσεις δόθηκε για τις 21:00 και η ανταπόκριση των χρηστών αποδεικνύει ότι το ζήτημα για το έγκλημα των Τεμπών, παρά τη σπουδή της κυβέρνησης να το «κλείσει», μένει ορθάνοιχτο απαιτώντας απαντήσεις.

Μεταξύ όσων έσπευσαν να ποστάρουν την φωτογραφία συγγενείς θυμάτων των Τεμπών όπως ο Βαγγέλης Βλάχος, αλλά και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης που με μια έννοια έδωσε την έμπνευση, αφού σε χθεσινή ανάρτησή του ήταν η συγκεκριμένη φωτογραφία που σήμερα συνοδεύει το #Τέμπη_Δικαίωση.

Τα μηνύματα στις αναρτήσεις είναι γροθιά στο στομάχι, ενώ πολλοί χρήστες συνοδεύουν τη φωτογραφία με χαρακτηριστικά βίντεο και άλλες φωτογραφίες που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, όπως το ανατριχιαστικό, δεδομένου του τι συνέβη μετά, βίντεο με τον τότε υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ.Καραμανλή να διαβεβαιώνει στη Βουλή εξοργισμένος μάλιστα ότι «διασφαλίζουμε την ασφάλεια των τρένων».

Από τις αναρτήσεις δεν λείπει και το βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των Τεμπών, με τον χαρακτηριστικό τίτλο Και είναι ακόμα πρωθυπουργός.

in.gr/

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget