PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εικαστικά έργα της Αγγελικής Σιάμου στο Λιτόχωρο συνοδεύουν την παρουσίαση της νέας επετειακής ετικέτας για το Κτήμα Κούρτη


Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ 8/4 ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΕικαστικά έργα της Αγγελικής Σιάμου συνοδεύουν την παρουσίαση της νέας επετειακής ετικέτας για το Κτήμα Κούρτη 

Έως τις 8 Απριλίου 2024, στο Λιτόχωρο, στο Olympus Wines tasting room, χώρο οινογνωσίας και wine bar, συνεχίζεται η παρουσίαση της νέας επετειακής ετικέτας για το Κτήμα Κούρτη καθώς επίσης και η έκθεση εικαστικών έργων της γνωστής καλλιτέχνιδος, Αγγελικής Σιάμου. angelikisiamou.gr 

Το ζωγραφικό έργο που κοσμεί την ετικέτα, φιλοτέχνησε η Αγγελική Σιάμου. Τη σχεδίαση της προϊοντικής ταυτότητας και της ετικέτας ανέλαβε ο σχεδιαστής, Αριστοτέλης Φωκάς. 

Τα εγκαίνια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 8 Μαρτίου. Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, εκτέθηκαν διάφορα έργα ζωγραφικής και video art της καλλιτέχνιδος. 

Την παρουσίαση έκανε ο οινοποιός, Απόστολος Κούρτης, μαζί με τον σχεδιαστή, Αριστοτέλη Φωκά. Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Αγγελική Σιάμου που απάντησε σε ερωτήσεις για το έργο της. 

Στην έκθεση, που θα έχει διάρκεια έως τις 8 Απριλίου, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν εικαστικά έργα της Αγγελικής Σιάμου, την παρουσίαση της περιορισμένης επετειακής οινοποίησης αλλά και να προμηθευτούν τις αριθμημένες (300) φιάλες υπογεγραμμένες από την καλλιτέχνιδα. 

Το Olympus Wines tasting room βρίσκεται στο Λιτόχωρο, επί της οδού 28 ης Οκτωβρίου 2. Τηλέφωνο: 23520 21 010. 
Ιστότοπος olympuswines.gr

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget