PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αυτός είναι ο 64χρονος που σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε


Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Νίκαιας από το αιματηρό περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/3) στη Νίκαια, όπου ένας 64χρονος δολοφόνησε τον 40χρονο γαμπρό του με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Αναλυτικότερα, ο 64χρονος ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και έστησε καρτέρι στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου έμενε ο 40χρονος, στην οδό Κυζίκου 25.
Όταν τον είδε, τον πυροβόλησε και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του.

«Μαμά κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά»

Τραγική φιγούρα το ανήλικο εγγόνι που σύμφωνα με μάρτυρες φώναζε: «μαμά μαμά κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά».

Η κόρη του δράστη ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία καθώς βγήκε στο μπαλκόνι και αντίκρισε νεκρούς τον πατέρα και τον σύζυγό της.

Ένας ακόμα μάρτυρας ανέφερε στο iEidiseis πως ο 64χρονος ήταν «πατέρας αφέντης». Όπως είπε «έδερνε τη γυναίκα του και την κόρη του και όταν η γυναίκα του τον εγκατέλειψε ήρθε εδώ και σκότωσε τον γαμπρό του!».

Νόμιζε ότι κρύβουν τη γυναίκα του

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πεθερικά του άτυχου άνδρα είχαν χωρίσει και η γυναίκα είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε να μείνει στην κόρη της. Βρισκόταν στην Αθήνα τους τελευταίους δύο μήνες και ζούσε μαζί τους μέχρι να βρει ένα σπίτι.

Άλλες πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν ζούσε μαζί τους, αλλά είχε νοικιάσει αλλού σπίτι.

Ο 64χρονος θεωρώντας ότι είναι υπεύθυνος για τον χωρισμό τους και πως κρύβει τη γυναίκα του, τον σκότωσε με καραμπίνα, έκανε λίγα βήματα πιο μακριά και αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για το δεύτερο αντίστοιχο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς στην Αγία Βαρβάρα ένας 69χρονος σκότωσε τον γαμπρό του με καραμπίνα.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget