PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η. Τσιτλακίδης: « Οι εργασίες του Fly Over στη Θεσσαλονίκη «αγγίζουν» άμεσα την Πιερία» – Συνέργειες για την ανάδειξη και ανάπτυξη του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου


Παράλληλα με τις επαφές για την προβολή της Πιερίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ρουμανίας TTR Bucharest 2024, σημαντικές ήταν και οι συναντήσεις με επαγγελματίες του Τουρισμού, που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Πιερίας (ΕΞΕΠ) κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Αντικείμενο συζήτησης των συναντήσεων με κορυφαία στελέχη αεροπορικών εταιριών και tour operators ήταν η αξιοποίηση εναλλακτικών διαδρομών των τουριστών στην Πιερία, εξαιτίας των προβλημάτων που είναι βέβαιο ότι θα παρουσιαστούν στις μετακινήσεις των τουριστών, από τις εργασίες του Fly Over στη Θεσσαλονίκη, τα επόμενα χρόνια.
«Η διάχυτη ανησυχία και ο προβληματισμός για τους επόμενους μήνες κυρίως μετά το Πάσχα όπου ξεκινά ο κύριος όγκος των μετακινήσεων προς την Πιερία, μας έχει ενεργοποιήσει από νωρίς διότι έχουμε αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή τις επιπτώσεις που θα σημειωθούν στην Πιερία και στη Β. Ελλάδα ευρύτερα» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΕΞΕΠ και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) κ. Τσιτλακίδης. 



Στο πλαίσιο αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό η συνεργασία, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, τους Δήμους Βόλου και Ζαγοράς Μουρεσίου, τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θεσσαλίας, τις όμορες Ενώσεις Ξενοδόχων (Λαμίας, Λουτρών Αιδηψού, Λάρισας, Τρικάλων κα ) κλπ έτσι ώστε μέσα από συνέργειες, να αναδειχθεί το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου ως η αναγκαία εναλλακτική λύση για τους τουρίστες. Όπως έχει επισημάνει ο πρόεδρος της ΕΞΕΠ το θέμα των καθυστερήσεων που θα ακολουθήσουν λόγω των εργασιών του Fly Over αγγίζει άμεσα την Πιερία. 



«Είναι ζωτικής σημασίας η ανάδειξη και ανάπτυξη του αεροδρομίου της Ν.Αγχιάλου με το Fly Over υπαρκτό για τα επόμενα 4-5 χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιτλακίδης, και πρόσθεσε πως το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και είναι εύκολα προσβάσιμο με την Εθνική Οδό, και διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να εξυπηρετήσει άριστα πτήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget