PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου με τη διοίκηση του ΟΡ.ΦΕ.Ο Το Επιμελητήριο Πιερίας συνδιοργανωτής του 53ου Φεστιβάλ Ολύμπου


Ηλίας Χατζηχριστοδούλου:
«Για ακόμη μια χρονιά είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει ο κορυφαίος πολιτιστικός θεσμός του νομού μας»

Συνδιοργανωτής στο 53ο Φεστιβάλ Ολύμπου θα είναι φέτος το Επιμελητήριο Πιερίας, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια χρονιά τη διαχρονική στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και της επιμελητηριακής κοινότητας στο κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του νομού.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο) κ. Γρηγόρη Παπαχρήστου, το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου, στο γραφείο του, ενημερώθηκε για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ Ολύμπου και στη συνέχεια συζήτησαν τους τρόπους και τις δυνατότητες υποστήριξής του, από πλευράς Επιμελητηρίου.

Ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου διαβεβαίωσε τον Γρηγόρη Παπαχρήστο ότι το Επιμελητήριο θα είναι βασικός συνδιοργανωτής και θα παρέχει την αναγκαία συνδρομή για την επιτυχή υλοποίηση του Φεστιβάλ, αναγνωρίζοντας το έργο της διοίκησής του.

Στην συνάντηση ήταν επίσης παρόντες από πλευράς Επιμελητηρίου, η Οικονομική Επόπτης κα Χάιδω Παπαχατζή – Μακρίδη και από πλευράς ΟΡ.ΦΕ.Ο ο Αντιπρόεδρος κ. Μανωλόπουλος Οδυσσέας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Σαμαλής Γιώργος, ο Ταμίας κ. Τασχουνίδης Πλάτων και τα Μέλη κα Γεωργούλη Λένα, κ. Μετενίδης Ραφαήλ και κ. Χατζηγιάννης Περικλής.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget