PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ενημερωτικής Εκδήλωσης για τη Δράση Ενίσχυσης Υφιστάμενων Επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Μετάβαση στην καινοτομική, εξωστρεφή και έξυπνη εξειδίκευση» του Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» /ΕΣΠΑ 2021-2027.


Το Επιμελητήριο Πιερίας συνδιοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τη Δράση του Προγράμματος ΕΣΠΑ 2021-2027, «Μετάβαση στην καινοτομική, εξωστρεφή και έξυπνη εξειδίκευση»,την προσεχή Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00,στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, 28ης Οκτωβρίου 9, 1ος όροφος, και είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Έχετε επιχείρηση στον κλάδο της μεταποίησης, του τουρισμού ή των υπηρεσιών;

Θέλετε να κάνετε την επιχείρησή σας πιο ανταγωνιστική με νέες τεχνολογίες και ψηφιακά μέσα;

Ενδιαφέρεστε να προμηθευτείτε μεταξύ άλλων παραγωγικό εξοπλισμό, εξοπλισμό γραφείου ή να προβληθείτε σε εκθέσεις;

Μη χάσετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τη Δράση «Μετάβαση στην καινοτομική, εξωστρεφή και έξυπνη εξειδίκευση» του Προγράμματος ΕΣΠΑ που επιχορηγεί επιχειρήσεις με έως και 400.000€!

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, θα παρουσιαστούν αναλυτικά από τα στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος οι επιλέξιμες επιχειρήσεις και δαπάνες, όπως και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό προς επίλυση αποριών.

H εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, αρμόδιο Εταίρο-Περιφερειακή Μονάδα του Ενδιάμεσου Φορέα του Προγράμματος.

Την ημερίδα θα χαιρετήσουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget