PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μήνυμα Βουλευτή Πιερίας Φώντα Μπαραλιάκου για τα Χριστούγεννα


Η Γέννηση του Θεανθρώπου, μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, αποτελεί την πιο όμορφη και κατανυκτική ιστορία του κόσμου.

Σε αυτή τη γιορτή, κυριαρχούν οι πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης, της καλοσύνης, της συγχωρητικότηταςκαι της στήριξης των συνανθρώπων μας.

Ανατρέχοντας στον πλούτο της ελληνορθόδοξής μας παράδοσης αντιλαμβανόμαστε πως το μήνυμα της γέννησης του Χριστούμας προτρέπει να ανοίξουμε την καρδιά μας για να την πλημμυρίσει η σωτήρια Χάρη του Θεούόχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά κάθε μέρα.

Αυτή την άγια περίοδο ας την ζήσουμε με τις οικογένειές μας, τους συγγενείς, τους φίλους και τ’ αγαπημένα μας πρόσωπα, ας προσφέρουμε, όμως,όλοι μας από το περίσσευμα της αγάπης και της ψυχής μας και στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ας επιβεβαιώσουμεκαι πάλιπως η κοινωνία μας διατηρεί μια ισχυρή παράδοση αλληλεγγύης, βοηθώντας όσους μας χρειάζονται.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους πολίτες της ΠεριφερειακήςΕνότητας Πιερίας και όλο τον κόσμο, Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια πολλά με υγείακαι ευτυχία.

Φώντας Μπαραλιάκος

Βουλευτής Πιερίας

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget