PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Μυοκαρδίτιδα και ξαφνικές καταρρεύσεις! Τι διαπίστωση έκανε σοκαριστική μελέτη.


«Μου κόπηκε η ανάσα», είπε γιατρός που την είδε…


Μια συγκλονιστική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Circulation διαπίστωσε ότι το 50 τοις εκατό των νεαρών ανδρών που ανέπτυξαν μυοκαρδίτιδα υπέστησαν μόνιμη καρδιακή βλάβη.

Ο Δρ Ντρου Πίνσκι μίλησε σχετικά πρόσφατα στο The Megyn Kelly Show , σημειώνοντας η έκθεση «μου έκοψε την ανάσα».
«Μια δημοσίευση μόλις κυκλοφόρησε πριν από πέντε ημέρες στο Circulation , ένα σημαντικό περιοδικό καρδιολογίας. Μια εξαιρετική μελέτη που μου έκοψε την ανάσα – δεν ήξερα γιατί δεν ήταν πρωτοσέλιδα ειδήσεων. Είναι μια μεγάλη μελέτη – και έδειξε ότι περίπου οι μισοί νεαροί άνδρες που έπαθαν μυοκαρδίτιδα είχαν μόνιμη καρδιακή βλάβη».

Δείτε το βίντεο, καθώς όλο και περισσότεροι κατηγορούν τα εμβόλια COVID, κάτι που η κρατική επιστήμη αρνείται:


Τελευταίο περιστατικό με μυοκαρδίτιδα ήταν η πτώση του ποδοσφαιριστή σε ματς της Ολλανδίας, η οποία συντάραξε την Ευρώπη!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός στράικερ Μπας Ντοστ κατέρρευσε στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα της Άλκμααρ με την Ναϊμέγκεν, όπως είχατε δει στο ΕΛ!
Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει μια φλεγμονή σε καρδιακό μυ!

«Οι πρόσφατες εξετάσεις που έκανα έδειξαν ότι έχω μυοκαρδίτιδα. Από εδώ και στο εξής θα κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένεια μου», ήταν τα λόγια του 35χρονου επιθετικού!

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί:

el.gr

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget