Υλικά
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα και την πιπεριά και τα ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.
- Αφαιρούμε τα λαχανικά από το τηγάνι και όλο το ελαιόλαδο.
- Στο ίδιο τηγάνι, ή σε ένα άλλο καθαρό ρίχνουμε τα λαχανικά, τη γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κομμάτια και το τυρί.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με τα ασπράδια και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτουμε τα αυγά στο καυτό τηγάνι με τα λαχανικά και όταν ροδίσουν από τη μία πλευρά γυρίζουμε την ομελέτα και από την άλλη για να ψηθεί και από τις δύο πλευρές.
neadiatrofis.gr
Δημοσίευση σχολίου
Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pieriaolympos.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.