Υλικά
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα και την πιπεριά και τα ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά.
- Αφαιρούμε τα λαχανικά από το τηγάνι και όλο το ελαιόλαδο.
- Στο ίδιο τηγάνι, ή σε ένα άλλο καθαρό ρίχνουμε τα λαχανικά, τη γαλοπούλα κομμένη σε μικρά κομμάτια και το τυρί.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά μαζί με τα ασπράδια και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτουμε τα αυγά στο καυτό τηγάνι με τα λαχανικά και όταν ροδίσουν από τη μία πλευρά γυρίζουμε την ομελέτα και από την άλλη για να ψηθεί και από τις δύο πλευρές.
neadiatrofis.gr
Δημοσίευση σχολίου
►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.