PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

2.000 Αμερικανοί εκκενώνονται με πλοίο από Χάιφα σε Λεμεσό στην Κύπρο.

[wide]

Οι Ηνωμένες Πολιτείες απομακρύνουν δύο χιλιάδες Αμερικανούς πολίτες τους από τη Χάιφα στο Β Ισραήλ στη Λεμεσό στην Κύπρο. 

Το καράβι ήταν ν’ αναχωρήσει στις 9 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε. ”Δύο χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες εκκενώνονται από τη Χάιφα στο λιμάνι της Λεμεσού” λέει το cyprus-mail.com.

Η αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ εξέδωσε προειδοποίηση την Κυριακή για όλους τους υπηκόους της που επιθυμούν να φύγουν από τη χώρα. Λόγω της σημαντικής μείωσης της εναέριας κυκλοφορίας από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, οι Αμερικανοί πολίτες και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού κλήθηκαν να ταξιδέψουν στο λιμάνι της Χάιφα και να επιβιβαστούν σε πλοίο με προορισμό την Κύπρο, από όπου θα πάρουν αεροπλάνο για την Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρουν οι times of israel.

Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λευκωσία ενθάρρυνε τους πολίτες των ΗΠΑ να κάνουν τις δικές τους κρατήσεις για μετέπειτα ταξίδια από τα αεροδρόμια Λάρνακας ή Πάφου στην Κύπρο.

Είπε ότι τα λεωφορεία θα μεταφέρουν τους ανθρώπους από το λιμάνι της Λεμεσού και στα δύο αεροδρόμια, αλλά τα ταξίδια μετάβασης ήταν ευθύνη των ταξιδιωτών.

Oι ΗΠΑ εκκενώνουν πολίτες τους από Ισραήλ μέσω Κύπρου και από Γάζα δια του συνοριοπεράσματος Rafah μεταξύ Γάζας-Αιγύπτου.Αυτές οι κινήσεις σε συνδυασμό με αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις που συσσωρεύουν οι ΗΠΑ στην περιοχή δείχνουν ότι θα έχουν εμπλοκή και πιθανώς θα πλήξουν στόχους σε Λίβανο, Συρία. Σίγουρα γι ευνόητους λόγους δεν θα χτυπήσουν στη Γάζα κάτι που έχει αναλάβει το Ισραήλ..

dimpenews.com

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget