PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αναστήλωση του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στο Παλιό Ελατοχώρι.


 Κατατέθηκαν σήμερα στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πιερίας οι μελέτες για την αποκατάσταση, αναστήλωση και ανάδειξη του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου στο Παλιό Ελατοχώρι Πιερίας.

Το ιστορικό διατηρητέο μεταβυζαντινό μνημείο του 17ου αιώνα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ζωή και την ιστορία των Ελατοχωριτών.

Οι ομογενείς Ελατοχωρίτες από την Αμερική, Χρήστος Πάσχος του Μιχαήλ και Βασίλειος Παπανικολάου του Χρήστου, χρηματοδότησαν εξ ολοκλήρου  τις απαραίτητες μελέτες ώστε μετά την έγκρισή τους από το ΚΑΣ, να ενταχθούν σε πρόγραμμα χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ. 

Πολύ σημαντική και καθοριστική η καθοδήγηση του  Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεώργιου, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα υποστηρίξει σε όλα τα στάδια την υλοποίηση του έργου.

Την όλη διαδικασία, από την επιλογή του μελετητών μέχρι την κατάθεση των μελετών στην Εφορεία Αρχαιοτήτων, επέβλεπε η παρακάτω ομάδα ανθρώπων που επέλεξαν οι δωρητές:



Λιάββας Αντώνιος  -  Δήμου Φώτιος   -   Κυριαζής Λεωνίδας  -

Μποστανίτη Αναστασία   –   Γκλάρας Κωνσταντίνος

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget