PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πιερία – Βολές με πραγματικά πυρά ημέρα και νύχτα στα Πεδία βολής Λιτοχώρου


Εκπαιδευτικές δραστηριότητες με πραγματικά πυρά ημέρα και νύχτα στο Πεδίο βολής Αρμάτων και στο Πεδίο Βολής Φορητού Οπλισμού Λιτοχώρου.

Σας  γνωρίζουμε ότι για  το χρονικό διάστημα από 02 έως 31 Μαϊου 2023 θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές δραστηριότητες με ημέρα και νύχτα στο Πεδίο βολής Αρμάτων και στο Φορητού Οπλισμού Λιτοχώρου.

Συγκεκριμένα,  οι περιοχές:  Ι.Μ.ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ-ΜΑΝΑ ΡΕΜΑ-ΥΨΩΜΑ ΜΑΝΤΡΕΣ-ΥΨΩΜΑ ΜΠΑΛΝΤΑΚΟΥΥΨΩΜΑ ΑΛΑΤΑΡΙΑ-ΑΡΑΠΗΣ ΡΕΜΑ-ΥΨΩΜΑ  ΚΑΝΑΛΙ χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνες για το  Πεδίο Βολής Αρμάτων Λιτοχώρου και οριοθετούνται από τα κατωτέρω στίγματα:


1 φ: 40ο07'  00'' Β λ: 22ο 25'  00'' Α
2 φ: 40ο 15'  00'' Β λ: 22ο 25΄  00'' Α
3 φ: 40ο 15'  00'' Β λ: 22ο32'  00'' Α
4 φ: 40ο 07'  00'' Β λ: 22ο32'  00'' Α

Επιπλέον,  οι περιοχές: ΥΨ.ΥΨΩΜΑ  – ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΞΕΡΟΛΑΚΙ – ΞΕΡΟΚΑΜΠΙ- ΓΟΥΡΝΙΕΣ, χαρακτηρίζονται ως επικίνδυνες για το  Πεδίο Βολής Φορητού Οπλισμού Λιτοχώρου και οριοθετούνται από τα κατωτέρω στίγματα:


1 φ: 40ο07'  00'' Β λ: 22ο 31'  00'' Α
2 φ: 40ο 08'  00'' Β λ: 22ο 31  00'' Α
3 φ: 40ο 07'  00'' Β λ: 22ο30'  00'' Α
4 φ: 40ο 08'  00'' Β λ: 22ο30'  00'' Α

Παρακαλούμε για την ενημέρωση και τις δικές σας ενέργειες.-

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ.

ΑΔΑΜΙΔΗΣ Θεμιστοκλής 

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget