PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στην Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης – Έκοψε την πίτα και συμμετείχε στο διαγωνισμό τριπόντων( Φωτό)


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του μέλη του διοικητικού συμβούλιου της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης έκαναν μια αφορά στο σκοπό και το έργο του Συλλόγου και στη συνεχεία πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Μέριμνα. Ακολούθησε μια σύντομη προβολή βίντεο των επιτυχιών του θρύλου του Ελληνικού μπάσκετ.
Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενος ο μέγας θρύλος του μπάσκετ ανέφερε κυρίως στα παιδιά:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκομαι εδώ κοντά σας. Ξέρω ότι όλοι σας έχετε μεγάλη δύναμη μέσα σας. Μαζί με τους δασκάλους σας θα προσπαθήσετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Έχετε πολλά πράγματα που μπορείτε να πετύχετε. Εγώ ήμουν τυχερός διότι με ανακάλυψε ένας προπονητής και με παρακίνησε να δοκιμάσω να παίξω μπάσκετ. Έτσι ανακάλυψα ότι μου αρέσει το μπάσκετ».

Το διοικητικό συμβούλιο χάρισε αναμνηστικά δώρα στον Παναγιώτη Γιαννάκη ο οποίος και έκοψε τη βασιλόπιτα του Συλλόγου.

Ο διαγωνισμός τρίποντων


Από τις πιο ωραίες στιγμές ήταν ο διαγωνισμός τρίποντων με τη συμμέτοχη σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Πιερίας με το βραβείο να κερδίζει μαθητής από το 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης.

Ο θρύλος του μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία τονίζοντας ότι ο καθένας μας μπορεί να καταφέρει οποιοδήποτε στόχο έχει θέσει τελειώνοντας με τη χαρακτηριστική φράση

 «Είσαι τόσο ψηλός, όσο ψηλά μπορείς να φτάσεις».

Σε δήλωση του στο Ολύμπιο Βήμα ο κ. Παναγιώτης Γιαννάκης ανέφερε: «Ένιωσα ιδιαίτερη χαρά που βρέθηκα εδώ στην Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης και είδα την αγάπη και τη στοργή που δείχνουν τα στελέχη στα παιδιά μας. Εύχομαι τα παιδιά της Μέριμνας και όλα τα παιδιά να κατακτήσουν τα όνειρα τους».

Σε δήλωση του στο Ολύμπιο Βήμα ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Γιάννης Κωνσταντινίδης είπε: «Σήμερα είχαμε την χαρά να μας επισκεφθεί ο θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης. Επειδή δεν μπόρεσε να μας επισκεφθεί στην εκδήλωση του τουρνουά Unity λόγω ασθένειας. Μόνος του επικοινώνησε μαζί μας για να μπορέσει να παραβρεθεί σε μία εκδήλωση μας. Μοίρασε αυτόγραφα, μπάλες και έγινε ένας διαγωνισμός τρίποντων από σχολεία τα οποία συμμετείχαν στο Unity. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την επίσκεψη του στην Μέριμνα αλλά και για όλα αυτά τα οποία έχει δώσει στον Ελληνικό λαό».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Παναγιώτης Γιαννάκης συναντήθηκε με αθλητικούς παράγοντες και αθλητές του Μπάσκετ στο Β’ ΔΑΚ Κατερίνης.













Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget