Υλικά
3 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κ. σ. κίτρινο κάρυ σε σκόνη
1 κ. σ. χυμό λεμονιού
1 κ. γλ. αλάτι
1/2 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι
1/2 κιλό κουνουπίδι, κομμένο σε φέτες
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το κάρυ, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι σε ένα μπολ.
- Προσθέστε το κουνουπίδι και ανακατέψτε το μέχρι να καλυφθεί καλά. Τοποθετήστε το σε μία στρώση στο προετοιμασμένο ταψί.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανό, περίπου 25 λεπτά.
![[headerImage]](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9Xsis5I3WiaOA8h7Ozrm2jh4_so38IrFDgaVKxz11dyNdRfyj_GXGPjwKRbIilca5u832MsCJewPC3RA8BahLeQ3X6F3awExPsLfdDOfwIFJIyJbXDRa7fyV4lmodTHxZ5OZk7zOZ1yshTc0vsm6Jn5cbDoNRybMA7dA_gAEJOMQdhVnwMyU1TiIiXA/s16000-rw/pieriasnea.webp)
Δημοσίευση σχολίου
Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pieriaolympos.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.