PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χριστουγενιατικες εκδηλώσεις του ΕΟΣ Κατερινης

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΩ ΜΗΛΙΑ ΠΙΕΡΙΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΣΗ


Mε τα πολλά και με τα λίγα φθάσαμε πάλι σε αυτές τις γιορτινές μέρες αναζητώντας την χαμένη παιδική μας αθωότητα!


«ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΦΑΤΝΗ» Ανοίξε την καρδιά σου στην αγάπη, άφησε εκείνο το παιδί που κάπου μέσα σου υπάρχει να προσμένει το θαύμα των Χριστουγέννων. Εκείνο το παιδί θα σε πάρει απ’ το χέρι για να σε οδηγήσει εκεί που αρχίζει το όνειρο και ξημερώνει η αγάπη!
Ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης διοργανώνει ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚ 2022 μια ξεχωριστη οικογενειακή γιορτή, με ανάμεικτα γιορτινά συναισθήματα , αναζητώντας το πνεύμα των Χριστουγέννων ,την χαμένη παιδική μας αφέλεια.

Βαθιά χωμένοι , σε ονειρεμένο δάσος ανάμεσα, σε νεράιδες και ξωτικά ,θα ψάξουμε το μαγεμένο έλατο ,να το στολίσουμε να ψάλλουμε τα κάλαντα να κεραστούμε να γίνουμε πάλι παιδιά.

Σήμερα θα αναζητήσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων ,Σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια οικογενειακή χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα, με συγκινητικές στιγμές προσφέροντας όμορφες ανθρώπινες στιγμές, που θα θυμόμαστε όλοι όταν μεγαλώσουμε!

Πέπλο μυστηρίου ,μέχρι να το ανακαλύψουμε και να το στολίσουμε με οικολογικά στολίδια (από ευχοκάρτες, μπισκότα ,φρούτα ,κ.α που θα φέρει ο καθένας μας ).

Γύρω από αυτό θα ανταλλάξουμε ευχές θα αντηχήσουν, παιδικές φωνούλες τραγουδώντας "τρίγωνα κάλαντα" θα πιούμε κόκκινο κρασί, θα κεραστούμε , Μελομακάρονα ,κουραμπιέδες , και ότι άλλο θέλει να φέρει ο καθένας μας! θα στήσουμε ένα μικρό γλέντι θα ανταλλάξουμε ευχές.

Θα το αφήσουμε στολισμένο και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!



Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή!

Υ.Δ: -20μ
Μέγιστο Υψόμετρο: 1000μ

Μήκος Διαδρομής: 2χλμ σνλ

Διάρκεια διαδρομής: 01:00 ωρ σνλ

Βλάστηση: Πυκνό δάσος ,οξιάς –καστανιάς -Έλατου
Σήμανση : Πολύ καλή
Βαθμός Δυσκολίας: 1 (κλιμακα 1-5)



Περιγραφή

Ιδανική ανατολική πορεία στις πλαγιές των Πιεριων πανω σε μαγικό μονοπάτι γεματο εκπλήξεις μικρής διάρκειας .

Μια εξερεύνηση χωρίς υψομετρική διαφορά , μέσα σε ένα καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον , συντρόφια με τα γνωστά ξωτικά ,που ξεκινά από την πλατεία του χωρίου και καταλήγει δια μέσω πανέμορφου μυστηριώδους μονοπατιού σε ένα εκπληκτικό ξέφωτο .

Η Διαδρομή είναι κυκλική και γίνεται μέσα σε δάσος οξιάς και ελάτου διασχίζοντας το άριστα σημαδεμένο μονοπάτι γεμάτο συναισθήματα .

Κάπου εδώ βρίσκεται κρυμμένο το μαγικό δένδρο παρέα με τον «Αγ.Βασίλη» και τον «Ρουντολφ» που μας περιμένει ,να το στολίσουμε ,να ψάλλουμε τα κάλαντα να κεραστούμε να γίνουμε πάλι παιδιά.

Γύρω του θα ανταλλάξουμε ευχές, θα στήσουμε ένα μικρό γλέντι, Μελομακάρονα ,κουραμπιέδες, κρασί και ότι άλλο θέλει να φέρει ο καθένας μας!

Θα το αφήσουμε στολισμένο και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!

Φαγητό & Διαδραστικές δραστηριότητες των παιδιών στον αγαπητό φίλο Κώστα ,στην Ταβέρνα «Αγνάντι» στην Άνω Μηλιά!




ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ : 5 € το παιδί

Δηλώσεις συμμετοχής : Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν οριστικοποιούν την εγγραφή τους καταβάλλοντας την συμμετοχή τους μέχρι ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚ 2022 στα γραφεία του συλλόγου Αλ. Ζαΐμη 3 (κάθε Δευτερα &Τετάρτη 19:00-21:00 ) ή στα τηλ., κιν: 698 4061 898 6977 587 345 ή στο Email: eoskaterinis@gmail.com


Συντονισμός και οργάνωση : Ε.Ο.Σ Κατερίνης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ!

ΕΠΙΣΗΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ (ΑΠΟ ΕΥΧΟΚΑΡΤΕΣ, ΜΠΙΣΚΟΤΑ , ΜΠΑΛΟΝΙΑ, ΦΡΟΥΤΑ (ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ,ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ , ΦΕΤΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΦΙΡΙΚΙΑ,Κ.Λ.Π), ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ!

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ: ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΕΣ, ΡΕΥΣΤΗ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΨΑΛΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ!!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: MΕ IX: ΏΡΑ 09:00 ΑΠΟ ΤΟ: [ΠΑΡΚΙΝΓΚ LIDL ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ , ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Για όποιον επιθυμεί να γίνει μέλος του ΕΟΣ Κατερίνης, η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ (αφού συμπληρώσει και την αντίστοιχη αίτηση εγγραφής στον Σύλλογο).

Η δραση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. :
Απαραίτητα Μικρό σακίδιο για προσωπικά αντικείμενα, κάποιο σνακ, Μπουφάν, Αντιανεμικό, μπλούζα, παντελόνι (δεύτερα για τα παιδιά) , σκούφο-γάντια, νερό)

Και μη ξεχάσετε το χαμόγελο σας.



ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ

α. Ο Ε.Ο.Σ Κατερίνης δεν έχει κανένα όφελος οικονομικό ή άλλο και ως εκ τούτο οι φίλοι που προτείνουν εξορμήσεις δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας.

β. Η συμμετοχή στις Δραστηριότητες -αναβάσεις του Συλλόγου είναι ανοιχτή σε όλους ανεξάρτητα αν είναι ή όχι μέλη του.

γ. Σε περίπτωση που δεν είσαι μέλος, μπορείς να συμμετέχεις ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σε δραστηριότητα του συλλόγου και να γίνεις μέλος στη συνέχεια.

δ. Εγγραφή στο σύλλογο γίνεται με τη συμπλήρωση της αίτησης μέλους και πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή των 10 ευρώ.

ε. Οι συμμετέχοντες στις Δραστηριότητες -Αναβάσεις του Συλλόγου αποδέχονται ανεπιφύλακτα το πρόγραμμα, τηρούν τις οδηγίες του αρχηγού, γνωρίζουν τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχουν και ο καθένας αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στη δραστηριότητα, αποδεχόμενος/η τους κινδύνους που ενέχει καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του/της. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ.

Στ. Παραιτείται από κάθε αξίωση δική του/ης ή των οικείων του/ης σε περίπτωση βλάβης της υγείας του/ης, τυχόν τραυματισμό ή απώλεια της ζωής του/ης κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας ή και μετά το τέλος αυτής.

ζ. Ο αρχηγός της εκάστοτε εκδρομής-ανάβασης δικαιούται να κάνει επιλογή των συμμετεχόντων για λόγους ομαδικής ή ατομικής ασφάλειας και έχει το δικαίωμα να αποκλείσει άτομο ή άτομα, που κατά την κρίση του δεν πληρούν τους όρους ασφαλείας (ελλιπή ή ακατάλληλα εφόδια, κακή φυσική κατάσταση, ΑΝΥΠΑΚΟΗ κλπ.)

η. Το πρόγραμμα των εκδρομών-αναβάσεων ενδέχεται να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απρόβλεπτες πολλές φορές καιρικές συνθήκες, τη δυσκολία των διαδρομών και τις δυνατότητες των συμμετεχόντων

θ. Οι ώρες πορείας που αναφέρονται σε κάθε εκδρομή-ανάβαση είναι ενδεικτικές, αναφέρονται σε μέσο ορειβατικό περπάτημα, είναι συνολικές(ανάβαση-κατάβαση) και προφανώς χωρίς τις απαραίτητες στάσεις

ι. Πληροφορίες για τις εκδρομές-αναβάσεις παρέχει ο εκάστοτε αρχηγός

κ. Η συμμετοχή οποιουδήποτε στις δραστηριότητες του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Κατερίνης, σημαίνει ταυτόχρονα πως γνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής σε αυτές.

λ. ΠΡΟΣΟΧΉ: Σε κάθε Ανάβαση, ακολουθούμε τα σημάδια και δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικές μας διαδρομές.

Αγαπητά μέλη,

Να σας υπενθυμίσουμε πως εξασφαλισμένη θέση στο λεωφορείο για την Κυριακή, και κάθε Κυριακή, έχουν όσοι καταβάλουν την συμμετοχή τους στο γραφείο κατά προτεραιότητα την Πέμπτη, το αργότερο την Παρασκευή.

Χωρίς καταβολή της συμμετοχής δεν ισχύει η τηλεφωνική κράτηση.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να καταβάλουν την συμμετοχή τους στον τραπεζικό λογαριασμό του Ορειβατικού με δική τους χρέωση μεταφοράς και γράφοντας ονοματεπώνυμο και πορεία.

IBAN: GR8501103590000035929624977 (Εθνική Τράπεζα)

Ευχαριστούμε για την συνεργασία σας.



Σχολια τελους

Τούτες τις άγιες μέρες μαζί με τις προσδοκίες, μοιραία ήρθαν και μνήμες να χτυπήσουν την πόρτα μας. Μνήμες παλιές σκονισμένες!! μνήμες με άρωμα γλυκιάς μελαγχολίας.!! Μνήμες προσώπων πολυαγαπημένων που δεν είναι πια μαζί μας.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget