PIERIA  OLYMPOS  -  Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!


*****Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Το πιο εύκολο και γρήγορο ορεκτικό που μπορείτε να φτιάξετε - Φέτα μπουγιουρντί


Υλικά
 
  • 200 γρ. φέτα
  • 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • 1 μεγάλη ήπια πράσινη πιπεριά τσίλι ή 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε φέτες
  • 1 κ. γλ. ρίγανη
  • 4 κ. σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση
 
  1. Κόψτε 1 ντομάτα στη μέση, έπειτα κόψτε δύο φέτες από το κέντρο και αφήστε τις στην άκρη. Αφαιρέστε τους σπόρους από την υπόλοιπη ντομάτα, τρίψτε τη σάρκα και πετάξτε τη φλούδα.
  2. Ξεφλουδίστε και τρίψτε τις υπόλοιπες ντομάτες με τον ίδιο τρόπο και, στη συνέχεια, ανακατέψτε την τριμμένη ντομάτα με το σκόρδο.
  3. Αλατοπιπερώστε και βάλτε το μείγμα σε ένα μικρό πήλινο σκεύος.
  4. Ζεστάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
  5. Τοποθετήστε τη φέτα μέσα στις ντομάτες με το σκόρδο, και στη συνέχεια προσθέτετε από πάνω τις ντομάτες σε φέτες, το τσίλι, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι.
  6. Σκεπάστε το σκεύος και ψήστε για 15 λεπτά, στη συνέχεια ξεσκεπάστε και ψήστε για άλλα 15 λεπτά.
  7. Σερβίρετε το μπουγιουρντί ζεστό και συνοδέψτε με πιτούλες ή ψωμί.

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pieriaolympos.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget