PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ν.Πλακιάς: «Ο Γολγοθάς ατελείωτος – Εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο που γίνονται οι δειγματοληψίες»

 


Ο Νίκος Πλακιάς ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο έγκλημα των Τεμπών, με ανάρτησή του στο «Χ» τόνισε πως ο Γολγοθάς είναι ατελείωτος, καθώς εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο που γίνονται οι δειγματοληψίες.

Παράλληλα, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «απορώ πως κοιμούνται και συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα όλοι οι υπαίτιοι αυτού του εγκλήματος!».

Η ανάρτησή του:

«Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ο χειρότερος φόβος μας.

Εντοπίστηκε δείγμα ανθρώπινου υλικού στο οικόπεδο που γίνονται οι δειγματοληψίες

Το οποίο έχει σταλεί για ταυτοποίηση DNA

Οικογένειες θα περιμένουν πάλι πανω από τα τηλέφωνα τους για να ακουσουν αν είναι από τον συγγενή τους

Μάνες θα ξαναπεράσουν τον εφιάλτη για δεύτερη φορά.

Τάφοι θα ανοίξουν για να τα εναποθέσουν μέσα.

Τελετές πάλι

Ο Γολγοθάς ατελείωτος

Πάλι και ξανά πάλι

Απορώ πως κοιμούνται και συνεχίζουν σαν να μην τρέχει τίποτα όλοι οι υπαίτιοι αυτού του εγκλήματος!

Αυτά τα σιχάματα που τα βρίζω εδώ και 14 μήνες ξανά και ξανά.

Περιμένω και εσας εδώ μέσα που πετάτε την βλακεία σας να απαντήσετε και τώρα στους γονείς ότι είναι αριστεροί, ακροδεξιοί, δεξιοί, αναρχικοί, ακροαριστεροί και ότι σας βολεύει ντροπή σας

Μετά από αυτό θα μου επιτρέψετε να σας αφήσω για λίγο γιατί η κατάσταση και στις δικές μας οικογένειες δεν είναι και η καλύτερη.

Τα ξαναλέμε σε λίγες μέρες».

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget