Το βράδυ της Πέμπτης 7 Μαρτίου στον αέρα της ΕΡΤ παρουσιάστηκε σε πρώτη μετάδοση το τραγούδι «Ζάρι» και το video clip με την Μαρίνα Σάττι.
Λίγα λεπτά πριν τις 23:00 χθες βράδυ, η ΕΡΤ παρουσίασε το video clip το οποίο θύμιζε αρκετά travel vlog αφού η Μαρίνα Σάττι έκανε ένα mini tour στο κέντρο της Αθήνας και τα αξιοθέατα της πρωτεύουσας.


Πρόκειται για ένα τραγούδι, που με την ιδιαίτερη χροιά και την ξεχωριστή ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι, παντρεύει σύγχρονα, παραδοσιακά και έθνικ στοιχεία, ενώ οι στίχοι μιλούν για την αγάπη αλλά και για τα ρίσκα που πρέπει να παίρνουμε κάποιες φορές, σαν μια ζαριά που ρίχνουμε και δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει.

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

Να θυμίσουμε ότι η χώρα μας διαγωνίζεται στον Β Ημιτελικό στις 9 Μάϊου διεκδικώντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στις 11 Μάϊου.

Οι πρώτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο για το «Ζάρι»

Αμέσως μετά την προβολή του video clip οι Έλληνες τηλεθεατές έσπευσαν να κάνουν τα πρώτα τους σχόλια στα social media με το Τwitter φυσικά να πρωταγωνιστεί με τις πρώτες αντιδράσεις του κοινού.

Αρκετοί κατάφεραν να αντιληφθούν τα έθνικ στοιχεία αλλά και την μουσική ταυτότητα της Μαρίνας Σάττι, ωστόσο κάποιοι δεν ενθουσιάστηκαν.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια στο Τwitter: