PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Διασφάλιση της επάρκειας και της πίεσης του πόσιμου νερού σε περιοχές της Περίστασης και Καλλιθέας


Με στόχο τη διασφάλιση της επάρκειας και της πίεσης του πόσιμου νερού σε τμήματα των δημοτικών κοινοτήτων Καλλιθέας και Περίστασης, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κατερίνης (ΔΕΥΑΚ) προέβη την περασμένη εβδομάδα σε εργασίες αντικατάστασης του παλαιωμένου και επιβαρυμένου με συχνές βλάβες δικτύου ύδρευσης.
Συγκεκριμένα κατασκευάστηκε νέο δίκτυο μεταφοράς νερού συνολικού μήκους 600 μέτρων με την χρήση αγωγών ΡVC DN200, τοποθετήθηκαν δυο (2) νέες κεντρικές δικλείδες (βάνες) προκειμένου σε περίπτωση βλάβης να διακόπτεται η υδροδότηση σε όσο δυνατό μικρότερα τμήματα και τοποθετήθηκαν δυο (2) νέες δικλείδες (βάνες) εκκένωσης του δικτύου ύδρευσης, προκειμένου να διευκολύνεται η διαδικασία προληπτικών καθαρισμών των αγωγών του δικτύου.

Με την υλοποίηση του νέου αγωγού μεταφοράς νερού θα εκλείψουν όλα τα προβλήματα της υδροδότησης (επάρκειας και πίεσης) στην περιοχή, δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα στην ΔΕΥΑΚ να μπορεί να ανταποκριθεί και σε νέα αιτήματα υδροδοτήσεων ακινήτων.

Η αναβάθμιση του δικτύου υδροδότησης αφορά σε τμήματα των Δημοτικών Κοινοτήτων της Καλλιθέας και της Περίστασης, όπως και της περιοχής που εκτείνονται από την παράπλευρη οδό στο ύψος της Δ.Κ. Καλλιθέας και μέχρι την περιοχή της «Σουλτάρας».«Κάθε επένδυση της ΔΕΥΑΚ σε μικρά ή μεγάλα έργα έχει ως προτεραιότητα την παροχή όσο το δυνατόν υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών προς τους δημότες. Σε αυτή την κατεύθυνση, προχωρούμε σε παρεμβάσεις όπου απαιτείται, ώστε να διασφαλίσουμε την επάρκεια και ποιότητα της υδροδότησης, εντοπίζοντας κάθε φορά τις ενδεδειγμένες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που διαπιστώνουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σάββας Οφείδης.




Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget