PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στιγμιότυπα από την παρουσία της Πιερίας στην 45η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Σερβίας


Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάντερ Βούζιτς με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης του Βελιγραδίου την Τετάρτη 21/2/2024 όπου τιμώμενη χώρα ήτανε η Ελλάδα. Στο Ελληνικό περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Βασίλης Έξαρχος, ο Πρόεδρος ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων Γρηγόρης Βειδαμενίδης και ο Ταμίας της Ένωσης Ξενοδόχων Ανέστης Σιδηρόπουλος. Μια ιστορική συνάντηση, ένα σύμφωνο συνεργασίας με έναν και μοναδικό σκοπό την Τουριστική Αναβάθμιση της Πιερίας.

Οι τρεις Πρόεδροι τουρισμού της Πιερίας δείχνουν τα χέρια. Από αριστερά προς τα δεξιά, Βασίλης Έξαρχος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας, Ηρακλής Τσιτλακίδης Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας(ΕΞΕΠ) και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, και Γρηγόρης Βειδαμενίδης Πρόεδρος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας.

Η συνάντηση στο πλαίσιο της Έκθεσης του Βελιγραδίου των Προέδρων με τον "ακούραστο" νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ιωάννη Ντούμο. Εκπρόσωπος της Ελλάδος για Τουρισμό στην Σερβία μαζί με τους προέδρους και τον γνωστό επιχειρηματία του τουρισμού Πλάτωνα Λεμονόπουλο.

Ενημέρωση για την Ελλάδα στα ΜΜΕ της Σερβίας.

Οι πρόεδροι με τον Υπουργό Οικονομικών του Εξωτικού νησιού -Κράτος της Δυτικής Αφρικής Sao Tome and Principe, ένας εξωτικός παράδεισος στην γη όπου τους έγινε επίσημη πρόσκληση να επισκεφθούμε την χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget