PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σοκ στην κοινωνία του Βόλου – Νεκρή από ανακοπή καρδιάς 18χρονη κοπέλα


Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, μετά από – πιθανότατα- από ανακοπή καρδιάς.
Παγωμένη είναι η κοινωνία του Βόλου στο άκουσμα του θανάτου μιας 18χρονης κοπέλας.

Tο κορίτσι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, αφού υπέστη νωρίτερα ανακοπή καρδιάς και αμέσως υπήρξε κινητοποίηση όλων των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, για να καταφέρουν να το κρατήσουν στη ζωή, όμως δυστυχώς, δεν άντεξε.

Δημοσίευση σχολίου

Ανώνυμος

Καλά νέα σε όλους, είμαι η Νατάσα Σπηλιοπούλου. Είμαι μητέρα δύο παιδιών και είμαι εδώ για να καταθέσω για την καλή δουλειά του κ. Davidson Albert. Πήρα ένα δάνειο 50000 Ευρώ από αυτόν μέσω Διαδικτύου και πληρώνω με ακρίβεια τη μηνιαία αποπληρωμή μου, εάν χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος δανείου όπως φοιτητικά δάνεια, δάνειο αυτοκινήτου, δάνειο μοντάζ, επιχειρηματικό δάνειο κ.λπ.. Το μόνο που έκανα ήταν να επικοινωνήσω με τη διεύθυνση email του {mrdavidsonalbert@protonmail.com} . Έδωσα την ταυτότητά μου και τα τραπεζικά στοιχεία όπου χρειαζόμουν να μεταφέρω το δάνειο. Ήμουν επίσης υπεύθυνος μόνο για την Ασφαλιστική κάλυψη του δανείου μου σε περίπτωση θανάτου ή ατυχήματος στο μέλλον. Υποσχέθηκα να πω στους ανθρώπους γι 'αυτόν εάν μου παράσχει πραγματικά το αίτημα δανείου μου. Είμαι πραγματικά ευγνώμων και ευχαριστώ τον Θεό που έφερε έναν τέτοιο άνθρωπο στην κατεύθυνσή μου, μπορείτε να με προσθέσετε στο Facebook μέσω της {Νατάσας Σπηλιοπούλου} για να επιβεβαιώσετε οποιαδήποτε αμφιβολία. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου..

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget