PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θρήνος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ: Πέθανε 15χρονος ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία της Κομοτηνής


Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ αφού πέθανε ο 15χρονος ποδοσφαιριστής, Θάνος Κοτσίφης από την ακαδημία της ομάδας στην Κομοτηνή. Όπως σημειώνει η ακαδημία, κηρύσσεται τριήμερο πένθος και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.


Η ανάρτηση της ακαδημίας του ΠΑΟΚ

«Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανουλη. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διέκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά!

Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη», αναφέρει σε μήνυμά της στο Facebook η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget