PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συναντήσεις εργασίας του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Αστέριου Τζήμα με εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτό το διάστημα ο κύκλος συναντήσεων εργασίας του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αστέριου Τζήμα, με εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων που έχουν έδρα τον Δήμο Δίου-Ολύμπου.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητούνται στις συναντήσεις του αντιδημάρχου με κάθε σύλλογο ξεχωριστά είναι ο προγραμματισμός εκδηλώσεων για το 2024, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι, οι τρόποι με τους οποίους μπορεί ο Δήμος να συμβάλει για την επίλυσή τους, η δημιουργία ψηφιακού πολιτιστικού ημερολογίου, κ.α.

Στόχος η ανάδειξη του έργου και των δράσεων των συλλόγων, με κοινό παρονομαστή την διάδοση του πολιτιστικού τους έργου.

Ο Αντιδήμαρχος συναντήθηκε ήδη με εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Εφέσου "Ο Ηράκλειτος", του Πολιτιστικού Ομίλου Λιτοχώρου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Σπυρίδωνα, της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς «Εμμανουήλ Κριαράς», του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρίτσας «Ο Όλυμπος», της Πνευματικής Κίνησης Λεπτοκαρυάς, της Πνευματικής Κίνησης Σκοτίνας και Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέου Παντελεήμονα.

Παράλληλα καλούνται οι πολιτιστικοί σύλλογοι να συμπληρώσουν το έντυπο επικαιροποίησης – καταχώρησης των στοιχείων τους και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που θα βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση www.dion-olympos.gr/entypo-politistikoi-syllogoi



Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget