PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμος Κατερίνης – ΚΑΠΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΑΙ


- Ενημερωτική ομιλία με θέμαː “Nέες μορφές εξαπάτησης” - Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας Ενημερωτική ομιλία με θέμαː 

“Nέες μορφές εξαπάτησης”, διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας/Τμήμα ΚΑΠΗ, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας, την Τρίτη 06-02- 2024, στις 11.00 π.μ. στο Β’ ΚΑΠΗ, στο πάρκο Κατερίνης. 

 «Καθώς πληθαίνουν συνεχώς τα περιστατικά όπου επιτήδειοι εξαπατούν πολίτες, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας. και με γνώμονα την υπεύθυνη και ορθή ενημέρωση - προστασία των μελών των ΚΑΠΗ και όλων των δημοτών μας, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο να παρακολουθήσει την εκδήλωσή μας» τονίζει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Καρυπίδης. 

 Όπως επισημαίνουν τα στελέχη των ΚΑΠΗ, που έχουν την ευθύνη πραγματοποίησης της εκδήλωσης: «[…] 

Πρόκειται για είδη εγκληματικής δραστηριότητας που αποσκοπούν στην εξαπάτηση των ανθρώπων για την απόσπαση χρημάτων ή προσωπικών πληροφοριών, συχνά αποκτώντας πρόσβαση στα χρήματα και τους τραπεζικούς λογαριασμούς δημοτών. Ενώ οποιοσδήποτε μπορεί να πέσει θύμα τους, οι απατεώνες συχνά στοχεύουν σε ηλικιωμένους. 

 Αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύουν ότι οι ηλικιωμένοι μπορεί να είναι λιγότερο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, να εκφοβίζονται ευκολότερα και να μπερδεύονται ευκολότερα σε συζητήσεις σχετικά με κανόνες και διαδικασίες».

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget