PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 15ο Νηπιαγωγείο Κατερίνης


Την τόσο ευχάριστη ιστορία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αναβίωσαν με θεατρικά δρώμενα και παραστάσεις, με κάλαντα και τραγούδια οι μαθήτριες και οι μαθητές (νήπια και προνήπια) του 15ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης.
Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με την παρουσία των γονέων και των κηδεμόνων, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, στην αίθουσα των εκδηλώσεων του σχολείου, όπου τα παιδιά αναφέρθηκαν παραστατικά στη γέννηση του Χριστού, στα δώρα των μάγων και του Αϊ Βασίλη. Με ποιήματα, αφηγήσεις και χορευτικές φιγούρες ζωντάνεψαν το πνεύμα των εορτών πάντα μέσα από το πρίσμα των παιδικών τους παραστάσεων.

Στο χαιρετισμό της η προϊσταμένη του 15ου Νηπιαγωγείου Κατερίνης, Κατερίνα Γελαστοπούλου, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, απηύθυνε ευχές και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια της εκπαιδευτικής οικογένειας του νηπιαγωγείου να καταστήσει κοινωνούς του κλίματος των εορτών αλλά και να εμφυσήσει στα παιδιά της νηπιακής και προνηπιακής ηλικίας, το γιορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Και το πέτυχαν απόλυτα.

Τόσο η κ. Γελαστοπούλου, όσο και οι νηπιαγωγοί, Στέλλα Ευαγγελοπούλου και Στέλλα Φούφα, προετοίμασαν το θεματολόγιο και δίδαξαν το πλάνο της εκδήλωσης, το οποίο απέδωσαν ευχάριστα οι μαθήτριες και οι μαθητές του εκπαιδευτηρίου.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με προσφορά δώρων στα παιδιά από την πιο αγαπημένη φιγούρα των ημερών, από τον Αϊ Βασίλη.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget