PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Λαζόπουλος reload: Για Ευκλείδη, Φίλη και... Μαχαμπαράτα


Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε εκ νέου ο Λάκης Λαζόπουλος κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου από το εβδομαδιαίο του podcast. Ο γνωστός ηθοποιός, παρουσιαστής και συγγραφέας χρησιμοποίησε άκρως ειρωνικό τόνο, σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη φράση του από το ινδικό έπος Μαχαμπαράτα που χρησιμοποίησε στην επιστολή αποχώρησής του.
«Μας χαιρέτησε α λα Γκάντι. Ινδικής προελεύσεως όχι ινδικής κάνναβης κυρία μου, ινδικής προελεύσεως. Μας είπε "είναι καλύτερο να υπηρετεί κάνεις το δικό του καθήκον ατελώς, παρά το καθήκον κάποιου άλλου, έστω και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο". Το είπε αυτό ο Μαχαμπαράτα, μαχαμπάριασες καθόλου; Να στο πω κι ελληνικά: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, βάλε το καπέλο σου να μη βραχεί η ομπρέλα», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο:

«Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Τσακαλώτος πάρα πολύ και πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή, ρίχτε του βροχή, διότι χωρίς βροχή τι να την κάνει την ομπρέλα, να μείνει μόνος του; Φεύγοντας ο Τσακαλώτος για να δείξει ότι είναι βαθύς άνθρωπος μας έριξε ένα γνωμικό να το πω, ξεπατικωτούρα να το πω, εξυπνάδα να το πω, για να το καταλάβουμε ρε παιδί μου. Μας χαιρέτησε α λα Γκάντι. Ινδικής προελεύσεως, όχι ινδικής κάνναβης κυρία μου, ινδικής προελεύσεως. Μας είπε "είναι καλύτερο να υπηρετεί κάνεις το δικό του καθήκον ατελώς,παρά το καθήκον κάποιου άλλου, έστω και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο". Το είπε αυτό ο Μαχαμπαράτα, μαχαμπάριασες καθόλου;

Να στο πω κι ελληνικά: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, βάλε το καπέλο σου να μη βραχεί η ομπρέλα. Ήταν που ήταν σαλάτα το σκηνικό, μπήκε και ο Μαχαμπαράτα και μαχαμπαριαστήκαμε όλοι. Ένα έχω να πω και το λέω πολύ σοβαρά μετά λόγου γνώσεως», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος και έβαλε το τραγούδι του Σάκη Ρουβά, «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

«Χωρίς διαφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους καλεί κανένα κανάλι να μιλήσουν γιατί διαφωνία με τη διαφωνία χτίστηκε αυτό το μπάχαλο, τούβλο με το τούβλο χτίζεται το σπίτι. Δεν είναι αυτοφυής αυτή η διάλυση, τους καλούσαν οι δημοσιογράφοι, τους την είχαν στημένη γιατί όλα τα δελτία ειδήσεων είναι παραρτήματα της Πειραιώς, είναι σαν να τα στήνει η ΝΔ τα πάνελ και αν δεν υπήρχε προσυνεννόηση γιατί υπήρξε και του στυλ "έλα γιατί ξέρεις πόσο σε αγαπώ και θέλω να σε βγάλω, αλλά πρέπει να έχουμε και καμία ειδησούλα οπότε αν έχεις μια διαφωνιούλα πέσ’ την", αν δεν ήταν έτσι, τους την στήνανε και τέλος.

Διαλύσανε τον πλανήτη ολόκληρο. Φώναζε ο Φίλης, έβγαλε αυτή την κραυγή, ούρλιαξε στο συνέδριο και έσχισε τα έγκατα στο συνέδριο σαν τη Νοταρά "θα σας φάω" είπε ο άνθρωπος», πρόσθεσε.


Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget