Χιλιάδες
επισκέπτες γεύτηκαν τα φρέσκα Μύδια Πιερίας
Συνεχίζεται η προώθηση του φρέσκου
Μυδιού Πιερίας, σε νέες αγορές, με τη συμμετοχή των μυδοπαραγωγών της Πιερίας στην
έκθεση «HorecaExpo
2023» στη Γάνδη του Βελγίου,στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου
«Δράσεις προώθησης, προβολής και αύξησης της αναγνωρισιμότητας του φρέσκου
Μυδιού Πιερίας στην αγορά της Ελλάδας, Ιταλίας, Βελγίου και Γαλλίας», του
Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιείας & Θάλασσας 2014-2020», που αποτελεί
ακόμη μία πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας.
Στα Showcookingκαι τα Workshops που πραγματοποιήθηκαν στο
περίπτερο του Επιμελητηρίου Πιερίας, Έλληνες
Σεφ που δραστηριοποιούνται στο Βέλγιο καθώς και ο διάσημος Βέλγος Σεφ MarkCosters,δημιούργησαν
πρωτότυπα και μοναδικά πιάτα, γεμάτα γεύση και άρωμα Αιγαίου, μαγειρεμένα
φυσικά με τα εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα Μύδια Πιερίας. Οι χιλιάδες επισκέπτες
της έκθεσης είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν τα φρέσκα Μύδια
Πιερίας, σε διάφορες συνταγές, ενώ παράλληλα διανεμήθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο
σε όλους τους επισκέπτες.
Παρόντες στην «HorecaExpo 2023», η
οποία ολοκληρώνεται, αύριο, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ήταν ο πρόεδρος του Αγροτικού
Συνεταιρισμού Μυδοκαλλιεργητών Μακρυγιάλου Πιερίας Αναστάσιος Δραγάνης, ο
υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Σάββας Ρούσσος και τα μέλη Δημήτριος Δραγάνης και
Χρυσούλα Κατσάρα.
Δημοσίευση σχολίου
►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.