PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στελέχη Διπλωματικών Αποστολών και επιχειρηματίες, οι εισηγητές της ενημερωτικής εσπερίδας του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Ελληνο-ΑφρικανικούΕπιμελητηρίου με θέμα: "Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Υποσαχάρια Αφρική"

 


Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, διοργανώνει ενημερωτική εσπερίδα με θέμα: "Επενδυτικές Ευκαιρίες στην Υποσαχάρια Αφρική", στη Συνεδριακή Αίθουσα, με εισηγητές Στελέχη Διπλωματικών Αποστολών και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Υποσαχάρια Αφρική.

Μετά τους χαιρετισμούς του κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας και του κ. Βασίλη Τακά, Αντιπροέδρου του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου και Επίτιμου Προξένου Ν. Αφρικής στη Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει παρουσίαση των επιχειρηματιών ευκαιριών που προσφέρονται σε τομείς όπως οι κατασκευές, ο εκσυγχρονισμός των υποδομών, η τεχνολογική αναβάθμιση, η αγροδιατροφή, ο τουρισμός, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, οι μεταφορές και τα Logistics, η υγεία, οι τηλεπικοινωνίες κ.α. στα Αφρικανικά κράτη, όπως της Νοτίου Αφρικής, της Νιγηρίας, της Αιθιοπίας, της Ζάμπια και της Κένυας.

Οι ομιλητές της εσπερίδας είναι οι κύριοι Βασίλης Τακάς, Felix Logo, Γενικός Πρόξενος της Πρεσβείας την Νιγηρίας στην Ελλάδα, Assefa Abiyu Shirango, Αν. Επικεφαλής της Πρεσβείας της Αιθιοπίας στη Ρώμη, Δημήτρης Λουκάς, Πρόεδρος Ελληνο-Ζαμπιανού Επιμελητηρίου & Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της VALUERIGHT A.E., Γιάννης Κουρκουτάς, Sub-SaharanAfricaMarketExpert,Dr. Ανδριανός Πρωτόγερος, Γενικός Διευθυντής της PLATOINSTITUTE και η κυρία Λυδία ΜουρατίδουSeniorOfficerExportCreditGreeceS.A.

Ο συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από τον κ. Αντώνη Μαυρίδη, μέλος Δ.Σ. Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου.

Θα ακολουθήσουν συζήτηση και κατ’ ιδίαν επαφές με τους εισηγητές, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα αγγλικά και ελληνικά.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget