PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

«Θα βάλω φωτιά στο σπίτι»: Πρωτοφανείς στιγμές στην Ελλάδα, η οποία γονατίζει από τα funds! ( Βίντεο )

[wide]

Η παλιά ζωή τελειώνει για τους Έλληνες!


Στην λεγόμενη μεσαία τάξη έχει ανοιχτή μια τεράστια τρύπα, από την οποία υπάρχει διαρροή ανθρώπων προς τα χαμηλότερα στρώματα!!!

Τα funds δίνουν το καθοριστικό χτύπημα σε επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες σπιτιών!!!


H απόγνωση ξεχειλίζει σε μία ακόμα ιστορία ενός απεγνωσμένου δανειολήπτη, ο οποίος αναφέρει:


«Μου είπε η δικηγόρος από τη Λιβαδειά, που βγήκε η απόφαση του Ειρηνοδικείου, ότι άμα αφήσεις 1 – 2 δόσεις θα σε βγάλουν από τον νόμο Κατσέλη, δηλαδή θα σε απορρίψουνε. Εγώ τώρα δεν έχω να δώσω λεφτά, τώρα χρωστάω 4 – 5 μήνες, χρωστάω Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και αυτά δηλαδή είναι 168€ τον μήνα και δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω μη με βγάλουν από τον νόμο Κατσέλη και μετά δεν ξέρω, θα του βάλω μια φωτιά το σπίτι εδώ πέρα, θα το κάψω, και ας πάει να γίνει χούρδα που λέμε εδώ στα χωριά»!
 
Ανάλογη η απόγνωση και σε ένα ακόμα σπίτι:
 
«H τράπεζα έδωσε τα δάνειο στην Intrum. Μία φορά τον χρόνο, για να μην σας πως 2 φορές τον χρόνο, ανεβάζει το επιτόκιο. Δεν δέχονται να μιλήσουμε. Απαξιούν».
Το Κράτος από την πλευρά του, υποτίθεται, παίρνει μέτρα, τα οποία όμως δεν φτάνουν!

Ως εκ τούτου, η φτώχεια και η εξάρτηση Ελλήνων αυξάνεται με ό,τι αυτό συνεπάγεται!!!
 


photo freepik

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget