Λαχταριστή και εύκολη συνταγή για κοτόπουλο με μέλι και μουστάρδα
Υλικά για 2-4 άτομα
- 1/3 φλιτζάνι μουστάρδα
- 1/3 φλιτζάνι μέλι
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 3 κιλά μπουτάκια κοτόπουλου
- αλάτι
- 2 κλωναράκια δεντρολίβανο (ή μπόλικο δενδρολίβανο)
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το μέλι και το ελαιόλαδο.
- Προσθέστε μια πρέζα αλάτι.
- Αλατίζετε το κοτόπουλο και τοποθετήστε τα σε ένα πυρέξ.
- Ρίχνετε με το κουτάλι τη σάλτσα μουστάρδας μελιού πάνω από το κοτόπουλο. Τοποθετήστε το δενδρολίβανο ανάμεσα στα κομμάτια κοτόπουλου.
- Ψήστε για 45 λεπτά η μέχρι να πάρουν χρώμα τα μπουτάκια κοτόπουλου. Αφαιρέστε το πυρέξ από το φούρνο.
- Πασπαλίζουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι πάνω από το κοτόπουλο πριν σερβίρετε.
- Γαρνίρετε με ρύζι.

Δημοσίευση σχολίου
Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pieriaolympos.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.