PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΜΜΕ: Στην Ελευσίνα η “2η βάση” των ΗΠΑ για τον πόλεμο μετά τη Σούδα!! Αντιδράσεις κατοίκων - ( Βίντεο )


Τι μεταδίδουν ΜΜΕ που επικαλούνται ανώτατες στρατιωτικές πηγές.


Ο κύβος ερρίφθη και η νέα βάση των Αμερικανών για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή που δείχνει να κλιμακώνεται θα εδράζεται στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, η αεροπορική βάση της Ελευσίνας θα είναι ο δεύτερος ελλαδικός χώρος που θα χρησιμοποιηθεί για την αμερικανική αεροπορία.
Όπως αναφέρει το OPEN και η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Το Βήμα», το σχετικό αίτημα που έλαβε χθες το βράδυ το ΓΕΕΘΑ επιβεβαιώθηκε και εγκρίθηκε.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η 112 πτέρυγα μάχης στην Ελευσίνα δεν θα χρησιμοποιηθεί από μαχητικά, αλλά από βαριά μεταγωγικά αεροσκάφη, όπως C-130, τα οποία θα μεταφέρουν πάνω από 100 Αξιωματικούς των Αμερικανικών Ε.Δ.

Κι αυτό διότι, όπως διαβάσατε και στο σχετικό άρθρο μας, ο συνωστισμός που επικρατεί στη Σούδα της Κρήτης από αεροσκάφη είναι μεγάλος!!

Οι ΗΠΑ χρειάζονταν άμεσα διευκολύνσεις και η ελληνική πλευρά, σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, είπε το «ναι».

Στο άκουσμα της είδησης, τοπικοί φορείς και κάτοικοι της Ελευσίνας έχουν ήδη κάνει γνωστό πως θα προβούν σε κινητοποιήσεις την ερχόμενη εβδομάδα, διαμαρτυρόμενοι για τον ρόλο που θα διαδραματίσει η περιοχή τους και γενικότερα η Ελλάδα στον αιματηρό πόλεμο της Μέσης Ανατολής.

Τι διακηρύσσουν μεταξύ άλλων:

«Η πατρίδα μας δεν μπορεί να είναι ναύσταθμος ή αεροπορική βάση πολεμικών δολοφονικών σχεδίων, ούτε στόχος αντιποίνων. Οι ματωμένες μπίζνες οικονομικών συμφερόντων και οι ανταγωνισμοί τους για το μοίρασμα της πίτας δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού.

Η κυβέρνηση αντί να υλοποιεί την απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου για αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους, που είναι η μόνη ειρηνική διέξοδος, αναλαμβάνει πολύ βαριές ευθύνες, συμμετέχοντας ακόμα πιο ενεργά στο μακελειό των λαών της Μέσης Ανατολής»:

φωτο αρχείου:eurokinissi 

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget