PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Την 1η Νοεμβρίου βραβεύεται με «Εύφημη Μνεία» το Επιμελητήριο Πιερίας από το Υπουργείο Ανάπτυξης


Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών(Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα), θααπονεμηθεί η ιδιαιτέρως τιμητική διάκριση της«Εύφημης Μνείας» στο Επιμελητήριο Πιερίας,ως ενός από τους νικητές, μαζί με την Ελληνική Αστυνομία, και του Δήμου Αθηναίων, του Εθνικού Διαγωνισμού για τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2023» του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Η βράβευση θα γίνει από την Υφυπουργό Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.

Το Επιμελητήριο Πιερίας βραβεύεται για την πρωτοβουλία του «Ισχυροποίηση της εξωστρέφειας και υποστήριξη της Διεθνοποίησης των επιχειρήσεων».

Αντικειμενικός στόχος των δράσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας είναι, η αναβάθμιση της προβολής, εξωστρέφειας και προώθησηςτων τοπικών προϊόντων αγροδιατροφής του Νομού Πιερίας, με βασικό σημείο αναφοράς τα κεράσια και τα μύδια Πιερίας.

Παράλληλος στόχος της πρωτοβουλίας είναι, η δημιουργία θέσεων απασχόλησης στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές της Πιερίας, ώστε οι εργαζόμενοι, νέοι, γυναίκες και μη προνομιούχες ομάδες του πληθυσμού να αποκτήσουν ικανό εισόδημα, που να τους επιτρέπει τη μόνιμη διαμονή τους στην αγροτική περιφέρεια.

Η εκδήλωση πραγματοποιείταιστο πλαίσιο του διήμερου Συνεδρίου που διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας & το Γραφείο Διεθνούς Βιομηχανικής Συνεργασίας του Υπουργείου Ανάπτυξης με θέμα: «Εθνικό Παρατηρητήριο: Δημόσιες Πολιτικές με αξιόπιστα δεδομένα για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» καιείναι ανοικτή για το κοινό.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget