PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Γιάννης Κοτσιρας και η Ηρώ Σαΐα στο αρχαίο θέατρο Δίου, το Σάββατο 29 Ιουλίου


 Ο Σταύρος Ξαρχάκος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα τραγούδια του, χρωματισμένα με την διακριτική και ακριβή ερμηνεία των τραγουδιστών Γιάννη Κότσιρα και Ηρώς Σαΐα.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος, έχοντας στο πλευρό του αυτούς τους δύο σπουδαίους τραγουδιστές και διευθύνοντας ο ίδιος επί σκηνής πολυμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ, μας χαρίζει ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων στα μουσικά του έργα.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος επιστρατεύει τη δύναμη των τραγουδιών, τα οποία, όπως ο ίδιος γράφει, «μας δείχνουν τον δρόμο, είναι σύμμαχοι στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, σε ένα πλαίσιο Ελευθερίας και διώχνουν τον φόβο».

Διεύθυνση ορχήστρας: Σταύρος Ξαρχάκος

Ερμηνεύουν: Γιάννης Κότσιρας & Ηρώ Σαΐα

Παίζουν οι μουσικοί:

Νεοκλής Νεοφυτίδης – πιάνο

Βασίλης Δρογκάρης  – ακορντεόν

Ηρακλής Ζάκκας  – μπουζούκι

Δημήτρης Ρέππας  – μπουζούκι

Δημήτρης Σιάμπος  – ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα

Βαγγέλης Πασχαλίδης  – σαντούρι

Στέφανος Χατζηαναγνώστου – φλάουτο

Χάρης Κελλάρης – μπάσο

ΗΧΟΛΗΨΙΑ: Γιώργος Κορρές, Γιώργος Κολεβέντης

Χώρος: Αρχαιο Θεατρο Διου

Ώρα Έναρξης: 21:00

Προπώληση: ticketservices.gr

Φυσικά σημεία προπώλησης του Φεστιβάλ Ολύμπου – τηλ: 2351076041

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους θεατές παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς τους στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου με το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Κατερίνης.

Το εισιτήριο στοιχίζει 1.50€/ διαδρομή.

Αφετηρία: Κεντρική Στάση Πλατεία Δημοκρατίας (Σινεμά Ευκαρπίδη)

Ώρα αναχώρησης: 20:00       

Επιστροφή: Μετά το πέρας της συναυλίας

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget