PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γκούνας Αθανάσιος ( Σάκης ) «Στηρίζουμε τις γυναίκες και τα νέα ζευγάρια»

 


Ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας κ. Γκούνας Αθανάσιος (Σάκης) συνεχίζει τις καθημερινές επαφές με τους πολίτες της Πιερίας, ενημερώνοντας για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, αντιπαρατίθενται δύο σχέδια διακυβέρνησης. Αυτό της Ν.Δ., που ωφελεί τους ισχυρούς. Και αυτό του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., που στηρίζει τους µη προνοµιούχους.  Στο πρόγραμμά μας είναι ξεκάθαρες οι θέσεις και οι προτάσεις μας, στηρίζοντας τους πολίτες και την κοινωνία. Ειδικότερα όσον αφορά τις γυναίκες και τα νέα ζευγάρια το πρόγραμμά μας προβλέπει μέτρα και τομές για την ουσιαστική στήριξη:

·         Εξασφαλίζουµε δωρεάν ένταξη όλων των παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθµούς.

·         Αποδίδουµε σε 900.000 γυναίκες το επίδοµα µητέρας (πρώην επίδοµα παιδιού), το οποίο θα λαµβάνουν από τη γέννηση του παιδιού τους µέχρι τα 24 του χρόνια, ανεξαρτήτως σπουδών, και από τη συντάξιµη ηλικία τους εφ’ όρου ζωής.

·         Αυξάνουµε το επίδοµα µητέρας για το 2ο παιδί από 70 ευρώ στα 105 ευρώ/µήνα και διευρύνουµε τα εισοδηµατικά κριτήρια χορήγησης.

·         Εξισώνουµε την άδεια µητρότητας στις εργαζόµενες ιδιωτικού και δηµόσιου τοµέα.

·         Επεκτείνουµε το επίδοµα µητρότητας στις αυτοαπασχολούµενες ελεύθερες επαγγελµατίες και αγρότισσες από τους 4 στους 9 µήνες.

·         Καθιερώνουµε άδεια µητρότητας σε αυτοαπασχολούµενες, ελεύθερες επαγγελµατίες και αγρότισσες.

·         Θεσπίζουµε τον πολιτικό γάµο για τα οµόφυλα ζευγάρια.

·         Καταργούµε τις δυσµενείς διατάξεις του Νόµου 4800/2021 για την υποχρεωτική συνεπιµέλεια και εκσυγχρονίζουµε το Οικογενειακό Δίκαιο».

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget