PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πιερία: Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές του Ιουνίου


Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, στο Ρέθυμνο και στην Α’ Πειραιά. Αναλυτικά όλα τα ονόματα

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τις λίστες με τους υποψηφίους του για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Υπενθυμίζεται ότι στην επερχόμενη κάλπη δεν υφίσταται σταυρός προτίμησης στους υποψηφίους και η εκλογή των βουλευτών γίνεται με λίστα.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι υποψήφιος στην Β2′ Αθηνών (Δυτικός Τομέας), στο Ρέθυμνο και στην Α' Πειραιά.


Ο ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε τις εκπλήξεις και έχει διατηρήσει στα ψηφοδέλτιά του την κατάταξη των υποψηφίων βουλευτών όπως διαμορφώθηκε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, παρά τις σκέψεις για αλλαγή σειράς υποψηφίων που «πλήγωσαν» το κόμμα με συμπεριφορές και δηλώσεις.

Να σημειωθεί πως από τα ψηφοδέλτια της Β1 Αθηνών λείπει το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος είχε άλλωστε είχε αποσυρθεί τρεις μέρες πριν από τις εκλογές της 21η Μαΐου μετά τη δήλωσή του για τις ασφαλιστικές εισφορές που προκάλεσε μπαράζ πολιτικών αντιδράσεων.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
 
  1. ΓΚΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του Σωτηρίου
  2. ΣΚΟΥΦΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) του Δημητρίου
  3. ΖΑΝΝΑΣ ΖΗΣΗΣ του Γρηγορίου
  4. ΧΑΪΛΑΤΖΙΔΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ (ΓΝΩΣΟΥΛΑ) του Δημητρίου
  5. ΖΑΡΩΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Χρήστου
  6. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Κωνσταντίνου

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget