PIERIA  OLYMPOS  -  Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!

Νέα και ειδήσεις από Πιερία, Ελλάδα, Κόσμο!



================================================================================================
*****Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Ζουμερά μπούτια κοτόπουλου με γλυκιά σος μελιού με σκόρδο - Νόστιμα και αρωματικά

[wide]

Υλικά
 
  • 6 μπούτια κοτόπουλου
  • 1 κ. σ. ανάλατο βούτυρο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ. σ. καστανή ζάχαρη
  • 1/4 φλ. τσαγιού μέλι
  • 1 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι
  • 1 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη
  • 450 γρ. φασολάκια
  • Αλάτι, ανάλογα με τη γεύση
  • Πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση

Εκτέλεση


  1. Προθερμάνετε το φούρνο 200 βαθμούς και αλατοπιπερώστε τα μπούτια κοτόπουλου.
  2. Λιώστε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κοτόπουλο με την πέτσα προς τα κάτω και ψήστε το και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
  3. Αφαιρέστε τα μπούτια του κοτόπουλου και αφήστε τα στην άκρη. Αδειάστε το περιττό λίπος, αλλά αφήστε λίγο για τη σάλτσα.
  4. Προσθέστε το σκόρδο, ανακατέψτε μέχρι να αρωματιστεί, στη συνέχεια προσθέστε την καστανή ζάχαρη, το μέλι, το θυμάρι και τη ρίγανη και ανακατέψτε. Μειώστε τη φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία.
  5. Επιστρέψτε το κοτόπουλο στο τηγάνι και καλύψτε το με τη σάλτσα.
  6. Προσθέστε τα φασολάκια στο τηγάνι.
  7. Ψήστε για 25 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο.




Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pieriaolympos.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από A330Pilot. Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget