PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πανηγυρίζει ο Καρατζαφέρης: «Έχουμε δύο υπουργούς και δυο αρχηγούς» ( Βίντεο )


Ρόλο ρυθμιστή τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην ακροδεξιά αντιπολίτευση διεκδικεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που εμφανίζεται να επιχαίρει για τα δύο του πολιτικά «παιδιά», Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη που έλαβαν κομβικά υπουργεία, αλλά και διεκδικεί και την πατρότητα των αρχηγών της Ελληνικής Λύσης και των Σπαρτιατών.

«Δόξα το Θεό πάμε καλά. Γεννάει ακόμα. Αν και το κλείσαμε το κοτέτσι, γεννάει ακόμα» σχολίαζε μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης του υπουργικού συμβουλίου ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που όλο το προηγούμενο διάστημα εμφανιζόταν ως «μυστικοσύμβουλος» του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά και ως τελάλης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον χώρο της ακροδεξιάς.
Ο πρώην αρχηγός του ΛΑΟΣ κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση του Μάκη Βορίδη εντός Μεγάρου Μαξίμου ως αντ’ αυτού του Κυρ. Μητσοτάκη, και ειδικότερα το γεγονός πως ο νέος υπουργός Επικρατείας έχει θητεύσει στο πλευρό του, και υπογράμμισε πως «ο άνθρωπος έχει μάθει πολιτικά γράμματα».

Δεν έμεινε όμως εκεί, αφού άμεσα τόνισε πως τόσο ο Μ. Βορίδης και ο Αδ. Γεωργιάδης, αλλά και οι επικεφαλής και των τριών ακροδεξιών κομμάτων που βρέθηκαν στη Βουλή, έχουν τις ρίζες τους στο κόμμα του.

«Έχουμε δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς. Ο ΛΑΟΣ έχει δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς. Τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Και δύο αρχηγούς τον Βελόπουλο και τον άλλον, τον Στίγκα» ανέφερε ο άλλοτε συνεργάτης της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Παπαδήμου, προσθέτοντας ακόμα πως «απ’ ότι μου λένε και ο Νατσιός πέρασε ένα διάστημα από τη Θεσσαλονίκη».

Οι εκλογές πέρασαν, ο Γ. Καρατζαφέρης έβαλε… πλάτη για την επικράτηση του Κυρ. Μητσοτάκη και την διαμόρφωση μίας βολικής, ακροδεξιάς αντιπολίτευσης, και φαίνεται πως τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού.

Πηγή: Documento


Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget