PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Οι Τούρκοι αποθεώνουν Ερντογάν στην Άκγυρα: «Σήμερα κέρδισε η Τουρκία - Χτίζουμε μαζί τον νέο αιώνα»

 


Η ιστορική ομιλία του Ερντογάν στην Άγκυρα μετά τη νίκη του στις εκλογές. «Νικητές 85 εκατ. συμπολίτες μας».

 Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ο μεγάλος νικητής των προεδρικών εκλογών στην Τουρκία, με τον αέρα της νίκης από τον πρώτο γύρο και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που είχε εξασφαλίσει.

«Αγαπάμε τον τουρκικό λαό και η εικόνα αυτή τη στιγμή είναι εικόνα έρωτα!» δήλωσε κατά τη νικητήρια ομιλία του από το Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα ο Τούρκος Πρόεδρος.

«Η επίσημη θέση είναι ότι εδώ έχουμε 320.000 κόσμου. Δεν μετράω καν αυτούς που έχουν γεμίσει το αεροδρόμιο έως εδώ» είπε ο Τούρκος πρόεδρος και πρόσθεσε:

«Όλοι εσείς σταθήκατε στο πλευρό μας, προχωρήσαμε μαζί αυτόν τον δρόμο, πορευτήκαμε μαζί μέρα και νύχτα. Μας αναθέσατε πάλι αυτό τον καθήκον. Η Τουρκία θα χτίσει το νέο αιώνα.

Αξιότιμοι συναγωνιστές μου, σας χαιρετώ από καρδιάς,. Δόξα τω Θεό, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και η διαδικασία ολοκληρώθηκε ομαλώς. Έχουμε αναλάβει ξανά για πέντε χρόνια την προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο λαός δήλωσε την προτίμησή του για την προεδρία της Δημοκρατίας. Όμως δεν κερδίσαμε μόνο εμείς. Σήμερα νίκησε η Τουρκία, η Δημοκρατία μας».

«Θα επαναλάβω ξανά την ίδια υπόσχεση. Σήμερα, κανένας δεν είναι χαμένος, 85 εκατομμύρια συμπολίτες μας είναι όλοι νικητές. Οι μόνοι που θα χάσουν, είναι όσοι απεργάζονται σκοτεινά σχέδια για την χώρα», τόνισε ο Ερντογάν.

Τουρκια, εκλογες Τουρκια, εκλογες, εκλογες 2023, Ερντογαν, Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογαν, Ερντογαν Τουρκια, Ερντογαν εκλογες, Κιλιτσναρογλου, Κεμαλ Κιλιτσναρογλου

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες μου που υπερασπίστηκαν τη θέλησή τους προσερχόμενοι στις κάλπες στις 14 και στις 28 Μαΐου, ανεξάρτητα από το κόμμα ή τον υποψήφιο που επέλεξαν.

Συγχαίρω τους παρατηρητές, τα μέλη της αστυνομίας και όλους όσους εργάστηκαν για να διασφαλιστεί ότι οι εκλογές διεξήχθησαν με υγιή τρόπο κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας», σημείωσε ο Ερντογάν.

Τουρκια, εκλογες Τουρκια, εκλογες, εκλογες 2023, Ερντογαν, Ρετζεπ Ταγιπ Ερντογαν, Ερντογαν Τουρκια, Ερντογαν εκλογες, Κιλιτσναρογλου, Κεμαλ Κιλιτσναρογλου

«Bye-Bye Κεμάλ - Κανένας δεν θα κουνάει το δάχτυλο στην Τουρκία»

Νωρίτερα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απευθύνθηκε τραγουδώντας στον τουρκικό λαό, κατά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη.

«Σήμερα πρώτα ο Θεός, είναι μια μεγάλη μέρα! Είμαστε ερωτευμένοι με την Κωνσταντινούπολη! Αγαπητοί μου φίλου με σεβασμό, ανάμεσα σε δύο θρησκευτικές εορτές, είχαμε και μία γιορτή δημοκρατίας! Ευχαριστώ όλου τους πολίτες. Τους εθελοντές, αυτούς που πήγαν στις κάλπες, όλους!

Ο μόνος νικητής είναι η Τουρκία, τόνισε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι το Λαϊκό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της αντιπολίτευσης θεωρεί υπεύθυνο τον υποψήφιο Κιλιτσντάρογλου για τις κακές του επιδόσεις.

«Το έθνος μας μάς εμπιστεύτηκε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας για τα επόμενα πέντε χρόνια», δήλωσε από την οροφή ενός λεωφορείου που ήταν σταθμευμένο μπροστά από την κατοικία του στην Κωνσταντινούπολη, κοντά στην οποία είχε συγκεντρωθεί ενθουσιώδες πλήθος.

«Θα τηρήσουμε όλες τις υποσχέσεις που δώσαμε στον λαό», τόνισε ο αρχηγός του κράτους δηλώνοντας ότι «κάθε εκλογή είναι μια αναγέννηση». «Αυτές οι εκλογές έδειξαν ότι κανείς δεν μπορεί να επιτεθεί στα κεκτημένα αυτού του έθνους».

Συγχαίρω τις γυναίκες μας, τους νέους και όλα τα αδέρφια μας που έδωσαν την καρδιά τους στο κόμμα μας». Κάθε μέλος του έθνους μας, το ευχαριστώ!», είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Ανοίξαμε την πόρτα ενός νέου αιώνα», πρόσθεσε ενώ το «bye bye Κεμάλ», ήταν το σύνθημα - λογοπαίγνιο που έκανε ο «Σουλτάνος», αναφερόμενος στον αντιπαλό του».

«Κανένας δεν θα κουνάει το δάχτυλο στην Τουρκία, δεν μπορούν να μας απειλήσουν δεν μπορούν να μας εμποδίσουν να σταθούμε όρθιοι», διαμήνυσε στη συνέχεια ο Ερντογάν.

«Τα πέντε χρόνια που έχουμε μπροστά μας με βρίσκουν ξανά υπεύθυνο για τη χώρα. Αυτό αποφάσισε ο λαός και εγώ θα είμαι υπεύθυνος. Ευχαριστώ τον λαό που με επέλεξε», σημείωσε εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος της Τουρκίας.

«Εύχομαι στον Θεό να είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε. Τι σας είχα πει; Ότι θα είμαστε μαζί όχι μέχρι σήμερα, αλλά μέχρι τον θάνατο. Σας είπα ότι δεν τελειώνει εδώ αυτή η ιστορία», είπε. 


Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget