PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί ζητούν άμεση ακύρωση της σκανδαλώδους προεκλογικής προκήρυξης Γκάγκα




Με μια ανακοίνωση-κόλαφο η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) ζητά την άμεση ακύρωση της προεκλογικής και προφανώς ρουσφετολογικής προκήρυξης της αναπληρώτριας Υγείας Μίνας Γκάγκα, για 126 «συντονιστές διευθυντές» στο ΕΣΥ, η οποία αναρτήθηκε αιφνιδιαστικά στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 4 Μαΐου.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις προ ολίγων 24ωρων η κ. Γκάγκα υποχρεώθηκε να αποσύρει την κατάπτυστη εγκύκλιό της, με την οποία προέβλεπε την ανάληψη περιστατικών στις εφημερίες από οποιονδήποτε γιατρό (δηλαδή τα κατάγματα να τα αναλαμβάνει ουρολόγος, τις ωτίτιδες να τις αναλαμβάνει γυναικολόγος και ούτω καθεξής).

Η ΟΕΝΓΕ στην επιστολή της κάνει λόγο για 126 προϊστάμενους «πρόθυμους να φέρουν σε πέρας τη βρώμικη δουλειά της απαρέγκλιτης υλοποίησης της αντιλαϊκής πολιτικής στο χώρο της υγείας» και τονίζει ότι η «κυβέρνηση προκηρύσσει θέσεις συντονιστών διευθυντών φωτογραφίζοντας ‘ημετέρους’», επισημαίνοντας ότι η περίοδος «υποβολής υποψηφιοτήτων» είναι από 15-24 Μαΐου, «ενώ είναι γνωστό ότι στις 21 Μαΐου διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές».

Στην ανακοίνωση των ενώσεων των νοσοκομειακών γιατρών, χαρακτηρίζεται «εξοργιστικό» από τη μία να έχουμε «τραγική υποστελέχωση σε πολλά τμήματα λόγω πολιτικής ‘μη προσλήψεων’ και λόγω καταιγίδας παραιτήσεων ειδικευομένων γιατρών κλάδου ΕΣΥ και από την άλλη, η Κυβέρνηση που έχει στο ακέραιο την ευθύνη γι’ αυτό, να τρέχει τελευταία στιγμή πριν από τις εκλογές να προλάβει να προκηρύξει φωτογραφικά θέσεις… συντονιστών διευθυντών».

«Οι κλινικές χρειάζονται νέους Επιμελητές, όχι ‘συντονιστές διευθυντές’», τονίζει ακόμα η Ομοσπονδία Ενώσεων και καταλήγει: «Απαιτούμε την άμεση ακύρωση της σκανδαλώδους προεκλογικής ‘προκήρυξης συντονιστών διευθυντών’».Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:



Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget