PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Οι πολίτες της Χιμάρας «καίνε» τον Μπελέρη: «Μας έταξε χρήματα για να τον ψηφίσουμε» – Πώς έδρασαν οι Αρχές

Αποκαλύψεις-φωτιά για τον Μπελέρη - Ο πράκτορας της αστυνομίας που τον «έπιασε στα πράσα»



Σάλος έχει προκληθεί με τη σύλληψη του ομογενή υποψήφιου δημάρχου της Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρη, το βράδυ της Πέμπτης.

Στο αστυνομικό τμήμα Χιμάρας βρέθηκαν εκτός του Μπελέρη και του συνεργάτη του και πολίτες της Χιμάρας, τους οποίους φέρεται να πλησίασε ο υποψήφιος δήμαρχος για εξαγορά ψήφων.
Κάτοικος από τις Δρυμάδες Χιμάρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι η αστυνομία εμφανίστηκε στο σπίτι του στις 11 το βράδυ της Πέμπτης και προσήχθη για να καταθέσει όσα γνωρίζει στην αστυνομία.

Όπως αποκάλυψε, άτομο που ισχυρίστηκε ότι τον πλησίασε εκ μέρους του Μπελέρη, του υποσχέθηκε πως θα του έδινε 100.000 αλβανικά λεκ με αντάλλαγμα την ψήφο του.

«Μας έταξε 100.000 λεκ ανά ψήφο. Όμως δεν δεχτήκαμε» αποκάλυψε ο κάτοικος.

Μια άλλη κάτοικος της Χιμάρας αποκάλυψε ότι ο Niko Panayoti της έταξε 200.000 λεκ εάν ψήφιζε τον Μπελέρη.

«Δεν με πλησίασε ο Μπελέρη, ο Νίκο Παναγιώτη απλώς μου είπε ότι αν ψήφιζα τον Φρεντ Μπελέρι θα μου έδινε και τα χρήματα », εξήγησε.

Όταν ρωτήθηκε από πού θα πάρουν τα χρήματα ή πώς θα αποδεικνυόταν ότι η ψήφος δόθηκε για τον Μπελέρη, η ίδια είπε ότι δεν είχε ιδέα.

Η δικογραφία

Το αλβανικό μέσο «Ora News» αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες από τη σύλληψη του υποψηφίου του «Bashke Fitomje» Φρέντι Μπελέρη και του σωματοφύλακά του Παντελή με ψευδώνυμο Πάνο Κοκοβέσι.

Σύμφωνα με τη δικογραφία της εισαγγελίας της Αυλώνας, οι δύο κατηγορούνται ότι έταξαν 400.000 αλβανικά λεκ σε πολίτες με αντάλλαγμα να ψηφίσουν τον Μπελέρη.


Το χρηματικό ποσό έχει ήδη κατασχεθεί, ενώ αυτός που πήρε τα χρήματα ήταν κάτοικος Χιμάρας, ο οποίος ήταν πράκτορας της Κρατικής Αστυνομίας.

Ο πράκτορας είχε συνομιλίες με τους δύο άντρες οι οποίοι του υποσχέθηκαν 50 χιλιάδες λεκ με αντάλλαγμα 8 ψήφους.

Και τα 8 άτομα ήταν ψηφοφόροι σε ένα από τα εκλογικά κέντρα του δήμου Χιμάρας, όπου ο Φρέντι Μπελέρι ήταν υποψήφιος δήμαρχος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο αστυνομικός έχει καταγράψει όλες τις συνομιλίες που είχε με τον αστυνομικό πράκτορα, όπου ο Μπελέρι και ο Κοκοβέσι μιλάνε για το σχέδιό τους.

Η παράδοση των χρημάτων έγινε αργά το βράδυ, μπροστά από το μπαρ του Φρέντη Μπελέρη, που βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο της Χιμάρας.

Ο Μπελέρης και οι υπόλοιποι αρνήθηκαν κάθε κατηγορία, δηλώνοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αποδιδόμενη σε αυτούς «εξαγορά ψήφων», ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget