PIERIA-OLYMPOS  -  Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.

Καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα τής Πιερίας.





Το www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κάθε μέρα μοναδική στο 2ο Φεστιβάλ Πάρκου!

[wide]
Ψυχαγωγικές - εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ομαδικά παιχνίδια κάνουν κάθε μέρα μοναδική στο 2ο Φεστιβάλ Πάρκου.

Τα παιδιά συναντούν τον μύθο και την ιστορία στο Θεματικό Πάρκο «Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή», γνωρίζουν τον κόσμο των άστρων μέσα από το Πλανητάριο, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν τη σημασία της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Η agenda έχει και σήμερα Διαδραστική θεατρική παράσταση «Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή» από το θέατρο Commedia και Ζωντανή Ζωγραφική από τον Σύλλογο Εικαστικών Τεχνών Πιερίας. Επιπλέον, μία ακόμα δημιουργική ημέρα για το πρόγραμμα «Πόλεις φιλικές προς τα παιδιά» και εκπαιδευτικό παιχνίδι μνήμης για τα δικαιώματα του παιδιού (Unicef). Τέλος, Οδική ασφάλεια, εκπαιδευτικές δράσεις από τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου.

Εξάλλου χτες το βράδυ, δημοφιλή ακούσματα, γνωστές επιτυχίες φιλοξενήθηκαν στη μουσική σκηνή του Φεστιβάλ Πάρκου. Οι μουσικές διαδρομές στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι με τους Σωκράτη Γκουρομέτσιο & Θάνο Γκραίκο, συνεπήραν μικρούς και μεγάλους!
























Δημοσίευση σχολίου

►Το pieriaolympos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

[blogger][facebook]
Το https://www.pieriaolympos.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget